31 август 2021

Призрак на жена в парк в Сингапур? (СНИМКА)

 

Долната снимка е направена на 6 юни около 9:40 вечерта от жена на име Нур Умайра. Тя се разхождала в един парк, когато видяла самотна фигура да седи на една пейка. Нямало никого другиго наоколо, така че на Умайра и се сторило необичайно някой да седи там по това време (тогава какво самата Нур прави там?!). 

Умайра решила да направи снима (и да изкара някой евтин лайк в социалните мрежи?), след което се отдалечила от мястото.


До тук няма нищо чак толкова необичайно, една жена снима друга жена късно в парка. Може би дори сте усетили леката ми ирония в коментарите в скобите. Защо тогава публикувам тази история? Защото има няколко паранормални момента, които все пак наклониха везните в полза на това да пусна настоящият материал.

Докато се отдалечавала, Умайра чула някой да нашепва името "Май", което е умалено от нейното собствено име. Дали не си измисля? Или си е въобразила? Може би, но не е само това.

Тази пейка се намира близо до реката Апи Апи, с която са свързани редица местни градски легенди и наблюдения на привидения.

И ето че идваме до най-забележителното. Ако се увеличат контраста и яркостта на снимката, ще се види, че "жената" на пейката сякаш няма крака! Дали все пак си нямаме работа с привидение?

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)