28 юли 2021

Нетипични същества-сенки - V

Последният случай от поредицата е разказан от потребител на Reddit с псевдоним "u4icksand". Той е от Сиатъл и твърди, че на два пъти е бил физически атакуван от безформени черни петна.

Докато спял една нощ, той внезапно бил събуден от неприятно усещане. И двете му ръце били изтръпнали, а в единият лакът сякаш нещо се блъскало. Погледнал към ръката си и с удивление видял безформено черно петно подобно на "плъх без крака". Човекът се опитал да го прогони, но нещото просто се преместило на другата му ръка и отново продължило да се блъска в нея.

Мъжът направо изтрещял и веднага скочил от кревата. Частично усещанията вече се били върнали в ръцете му и всячески се опитвал да отдели създанието от себе си. Най-накрая успял, макар че съществото отказвало да се махне. То изчезнало някъде в мрака. През следващият половин час човекът продължавал да се оглежда дали ужасията няма да се върне, но в крайна сметка отново заспал. На сутринта си мислил, че просто е имал някакъв твърде жив нощен кошмар или халюцинация. 

След една година обаче нещата се повторили. Този път младият мъж не бил в Сиатъл, а в Канзас при роднини. Отново спял. Събудил се от чувството, че нещо се бие във врата му. Веднага видял, че пак е атакуван от безформеното черно нещо, което сега било по-голямо на размер. След кратка схватка мъжът успял да го отдели от себе си. Успял да проследи "сянката" по пода, тя се скрила под купчина дрехи. Мъжът преровил дрехите, но от странното нещо нямало и следа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)