04 юли 2021

Лесен начин за разваляне на магия

 

Да си призная, до някъде съм скептичен към магиите. И все пак изглежда има нещо. Дали то е изцяло самовнушение? Мислиш си, че имаш направена магия и наистина започват да ти се случват твърде много лоши неща. Дали квантови сили са намесени? Природни закони, които някога науката ще обясни. Не знам, но ако все пак желаете да пробвате този метод, ще ви е лесно. Той не е труден и за разлика от други методи за разваляне на заклинания, за които съм чел, няма особено опасни или притеснителни моменти.

За ритуала са ви необходими черна свещ (виждал съм такива, продават се, не са толкова трудни за намиране) и достатъчно голям съд (казан, котле, купа), който да я събере. Свещта трябва да е с няколко сантиметра по-висока от ръба на съдината, когато я закрепите и поставите в нея.

Напълнете съда с вода до ръба, внимавайте да не измокрите фитила на закрепената свещ. Изчистете си ума, вдишайте дълбоко и запалете свещта. Представете си, че предполагаемата магия, която са ви направили е пламъкът. Тихо и спокойно изчакайте свещта да догори до нивото на водата. Когато пламъчето угасне при контакта с мократа повърхност, магията ще е развалена.

Излейте водата в дупка в земята или в поток или река. Заровете свещта.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)