23 май 2021

Уиджа истории - VII

 

История от Reddit, чиито автор е потребителка с псевдоним aaraabellaa. Тя била на рожден ден на нейна приятелка и там решили да си играят с една дъска. Първоначално момичето било скептично, но тогава тя получила много точен отговор на въпрос, който никой друг в стаята не е можело да знае. 

Не стига това, ами след като приключили със сеанса, в къщата започнали да се случват странни неща. На горния етаж се чули стъпки, а вратата в стаята постоянно се отваряла сама. Момичето, което живеело там и която имала рожден ден, казала, че това никога не се било случвало, никога не била виждала вратата в тази стая да се отваря сама - от въздушно течение или нещо подобно.

Партито било с преспиване и на следващата сутрин няколко от момичетата се събудили към 4-5 ч. и видели през прозореца черна сянка да се разхожда навън по улицата. Едно от децата дори твърдяла, че по-рано сянката била гледала през прозореца (на втория етаж!).

Източник

За сянката съм малко скептичен, все пак на страха очите са големи и може просто да са видели в тъмното някой човек да отива рано сутринта на работа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)