19 май 2021

Уиджа истории - VI

 

Тази история е разказана в сайта liveabout от жена на име Жанет К. от немския град Потсдам. Преживяването е от 2002 година, когато тя била на 12.  Жанет и по-голямата ѝ сестра решили да си направят една Уиджа дъска, нещо, което не били правили никога преди. Буквите били нарисувани върху картон, а за показалец щяла да се използва чаша. 

За да пробват дъската, на гости дошли две съученички на по-голямата сестра. Майката на Жанет като малка също си е играла с Уиджа и затова нямала особени притеснения от идеята на голямата дъщеря. 

Майката, Жанет и най-малкото дете в семейството - братчето им били в кухнята, докато трите други момичета пробвали дъската. Вратата на кухнята била със стъкло и по едно време Жанет забелязала, че някой минава по коридора - от всекидневната към изхода. Зачудила си защо някоя от съученичките на сестра ѝ си тръгва, но това не била никоя от тях. Жанет забелязала, че това е черна сянка на възрастен мъж. Не се чували и никакви стъпки. Всичко продължило само за миг и Жанет си помислила, че ѝ се е сторило. Тогава обаче малкото братче попило дали и тя е видяла сянката. След малко в кухнята дошли трите момичета, те казали, че сеансът е свършил, защото духът си е тръгнал.

Нещата обаче не спрели до тук, скоро в жилището започнала паранормална активност. Странностите продължили дори и след като се преместили да живеят на друго място. Родителите нищо не виждали, защото нещата винаги започвали след като те са си легнали. Често лампите се светвали сами, когато някоя от двете дъщери влизали в тъмно помещение (колко вежливо от страна на духа да им пали лампите в тъмното!). Другите проявления обаче били доста плашещи - почуквания и необясними шумове, необичайно студени места в стаята, отварящи се сами врати и т.н. В една от баните имало ужасна миризма, която се появявала и изчезвала внезапно.

Всичко приключило след няколко години, когато момичетата станали на по 15-16 години. Те като цяло спрели да обръщат внимание на проявленията на полтъргайста и той се отказал да продължава да се занимава.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)