31 май 2021

Уиджа истории - IX

 

Още една история от liveabout. Разказана е от жена представила се като Карол, от Марион Каунти, Феърмонт, Западна Вирджиния. През 1978, когато била на 12 години, ѝ подарили Уиджа дъска.

Една вечер, заедно с майка си, решили да пробват дъската. Бащата в семейството все още не се бил прибрал. Питали дали има някой и показалецът се преместил на "ДА". Карол се смеела и обвинила майка си, че тя мести показалеца, но скоро нещата вече не били толкова смешни. 

След като попитали "кой си ти", дъската показала "ДЖАКСЪН". Не познавали никой с това име. Политали дали е добър дух и показалецът първо показал "Да", а след това "Не". Попитали го как е умрял, но не получили отговор. Карол вече била малко уплашена и затова казали на духа, че е време да си върви. Показалецът показал "Не". Пак му казали да си върви и този път показалецът застанал на ДОВИЖДАНЕ.

Мислейки си, че всичко е свършило, Карол и майка ѝ си отдръпнали пръстите от показалеца. В този миг той излетял от дъската. Майката го взела и поставила в кутията, а самата кутия прибрали в килера. 

През същата нощ някакъв виещ гърлен звук започнал да се чува в стаята на момичето. Карол извикала майка си и звукът спрял. След три нощи звукът отново се появил. Момичето извикало родителите си и този път и възрастните го чули. Бащата взел едно фенерче и проверил отвън на къщата дали няма нещо, което да предизвиква този шум. Нямало. Майката се провикнала срещу звука да спре, но той само се усилил. Едва по-късно през нощта затихнал.

На следващата сутрин майката на Карол била много болна, имала висока температура. Закарали я в болницата където веднага я приели в спешното отделение. Престояла там една седмица. Докторът казал, че ако се били забавили малко повече преди да я докарат в болницата, инфекцията е можело да я убие.

Карол и майка ѝ вярват, че този дух Джансън е умрял от нелекувана инфекция. Изхвърлили дъската.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)