03 май 2021

Уиджа истории - II

 

Втората история в поредицата е от сайта Café Mom. Човекът, който разказва това, споменава, че от години прави сеанси с Уиджа и е имал и преди странни преживявания, но никога нещо като това.

Във въпросния ден той поискал от дъската да му даде нещо като независимо потвърждение за това, че нещата са истински. Показалецът многократно посочва "DI DIE", което може да се преведе като "Ди умира". После доуточнява "Прицеса Ди умира" последвано от "автомобилна катастрофа". 

Човекът продължава да пита. На въпроса "къде" получава отговор "ПАРИЖ". А "кога"? "Охайо". На човекът действително му предстояло пътуване до този щат след няколко седмици т.е. разтълкувал си, че докато той е там, английската принцеса ще умре. Това обаче не се случило и той забравил за случая.

След месец отново бил в Охайо. Чул някаква суматоха във всекидневната и отишъл да види какво е това вълнение. Всички гледали телевизора, съобщавали извънредната новина, че прицеса Даяна е загинала при автомобилен инцидент в Париж. Човекът бил направо като гръмнат, дъската била предсказала точно това.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)