01 май 2021

Мистерика се завърна

 

На 1-ви април пуснах материал със заглавието Мистерика се завръща!. Най-вероятно мнозина са си помислили, че това е първоаприлска шега и няма да ги излъжа толкова лесно. Ако е така, то значи успях да ги метна - Мистерика наистина се завърна. Ето какво бях написал дословно:

"Неизбежното се случи! МИСТЕРИКА се завръща от 1-ви!"

"...днес мога да ви кажа каквото си искам, включително и пълната истина..." 

Тези думи се оказаха самата истина, казах 1-ви, но не уточних, че не става въпрос за април, а за май. Така че обръщайте внимание на подхвърлени тук-там изречения в материалите ми, не са първите такива носещи специално значение. Всъщност, ако четете "между редовете", много може да разберете - за неща, които по една или друга причина не казвам пряко (ех, тези мъже в черно и техните забрани!).

Днес е 1-ви май, "празникът" на труда и някои хора (разбирай комунягите) са превърнали тази дата във втори 1-ви април - лъжат та се скъсват. Светлото бъдеще, пенсии и заплати х 10, безплатни кИбабчета и т.н. За да не си помислите, че и аз продължавам с  шегите, още преди два дни пуснах една нова статия в блога, сигурно сте я видели. Истина е! МИСТЕРИКА се завърна!

Все пак една истина винаги по-добре се пробутва между няколко лъжи, затова в първоаприлския ми материал имаше и неверни работи. Ето каква е истината:

1. Новите материали ще излизат по-рядко от преди - през ден. Продължавам да нямам време, но мисля, че с този разреден график ще успея да се справя.

2. Не съм сигурен къде е Ларс Митанк и какво се е случило с него, но преди няколко месеца ми писа някакъв румънски откачалник, който уж бил получил информация от някаква надарена гадателка. Става въпрос за един далечен град. Не съм сигурен дали си струва да преследвам тази следа, ще видим....

3. Награди, промо кодове, ексклузивни оферти и т.н. няма да има. Лесно мога да заделя едни 5000 сороски долара, както бях писал на 1-ви април, ама защо да го правя?! По-добре да ги хвърля за елитни курви :D

4. Истината за извънземното присъствие на Земята все така продължава да ми убягва. Най-вероятно пичовете въобще не са извънземни. А какво са? Ако сте чели старите материали в блога, сте видели вече какво е мнението ми.

И последно - беше лъжа, че съм взел 18 000 долара, за да спомогна за загубата на Оранжевия изрод. Правя го безплатно! Безплатно мразя и натрътвам тръмпанари, путинисти, псевдо-комунисти, патрЕоти, джизъсисти, плоскоземци, анти-вакси и т.н. Ще продължавам да го правя и в бъдеще!1 коментар:

 1. Радослав01 май, 2021 09:07

  Welcome Back, Man in Black!

  Радвам се, че си здрав, зареден с енергия и предполагам нещата с новата работа вървят добре и така си създал ритъм с който си намерил и време за Мистерика!

  Изминалата година не само за Мистерика, но на практика и за Целият Свят премина на standby, в режим на изчакване и борейки се с вируса Човечеството забави ритъм, появиха се нови проблеми, добре известни стари се задълбочиха.

  След всяко такова Глобално събитие като Световната Пандемия, в която се намираме в момента следва неизменно разместване на пластовете, както в геополитически план така и в социума, ценностна система и фокус на развитие.

  Пандемията задълбочи още повече използването на Интернет, още повече социални групи се присъединиха Онлайн, споделя се още повече информация, включително и такава отговаряща на тематиката на Мистерика и когато от толкова много различни места пристига сходна информация за дадени феномени и събития, можем по-лесно да събираме частиците от пъзела и да правим обосновани заключения.

  По мое наблюдение през последната година поради Пандемията и породените от нея проблеми, както здравни така и икономически, огромна част от хората бяха фокусирани върху съвсем тривиални неща, свързани с оцеляването и опазването на здравето си, мнозина ограничиха излизанията и социалните си контакти, което влияе и на броя докладвани странни преживявания и инциденти, но очаквам това да се промени в следващите 18 месеца, когато хората ще излязат Навън, за да наваксат изолацията!

  Надявам се до края на годината да успеем да овладеем напълно пандемията, да се намери надежно лекарство и да няма нужда от ежегодна имунизация, а до три години този вирус буквално да бъде премахнат от лицето на земята, както вече впрочем сме правили с други вируси от близкото минало.

  Бъди Здрав Георги и Продължаваме Напред!

  ОтговорИзтриване

Най-популярни (последни 7 дни)