29 април 2021

Уиджа истории - I

 

Какво представляват дъските Уиджа може да прочетете тук.

Първата история от тази нова поредица е свързана с жена на име Анджела Джаксън и е от 2014 г. От години тя се интересува от темата за отвъдния живот. Една вечер заедно с приятелки решили да направят Уиджа сеанс. Веднага установили контакт с дух на починал човек, който се представил също като "Анджела".  

Духовната съименница обаче въобще не се оказала приятелски настроена. Тя започнала да изпраща послания като "умри, кучко". Всички  отдръпнали пръстите си от показалеца на дъската, а в този момент вратата на всекидневната се затръшнала сама. Единствено живата Анджела все още държала с два пръста показалеца и се осмелила отново да попита "Коя си ти?". Дъската отговорила "Аз бях убита, както ще бъдеш и ти". Анджела пак попитала кой е това и тогава дъската посочила следните букви - С-А-Т-А-Н-А.

Анджела извикала - "Не ме е страх, върви в Ада!". В Този момент една чаша политнала от масата и се разбила в стената. Приятелките на жената решили, че им стига толкова и повече никога не бива да се занимават с такива сеанси. Анджела обаче искала да знае повече, все пак било и предречено, че ще бъде убита.

Затова младата жена продължила да прави опити за повторен контакт през следващите няколко месеца. Нищо не излязло, но тогава кошмарът започнал. Често сънувала някакъв мъж с чук. Това почти се оказало пророчество. Една вечер докато отключвала вратата на апартамента си, Анджела чула зад себе си някой да казва "умри, кучко". Обърнала се и видяла мъж с бяла тениска да излиза от сенките, той държал чук. Ударил я и кръв веднага потекла по лицето ѝ. След това нападателят се оттеглил. Анджела успяла да се добере до болницата и оживяла. Полицията така и не успяла да открие нападателя.

Тази история не е описана в някой Интернет форум или в Reddit, а в изданието The Mirrror. Това обаче не я прави много по-достоверна, но кой знае...

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)