01 април 2021

Мистерика се завръща!

 

Неизбежното се случи! МИСТЕРИКА се завръща от 1-ви! Редовното публикуване на материали спря в началото на август 2020 година. Като причина изтъкнах, че предвид новата ми работа, няма да имам време за блога. Все пак кой бяга от 18 000 долара месечна заплата! Кой ги дава тези пари и за какво ли? Мисля, че вече мога да споделя с вас - бях нает от чичо Сорос да участвам в осигуряването на победата на Джо Байдън на президентските избори в САЩ. Хе-хей, добре го натрътихме Тръмпчо!  

Разбира се, няма да си приписвам изцяло заслугата за изборната победа на демократите в Америка. Далеч съм от такава хвалба! Колкото и добър хакер да съм, не бих могъл да изманипулирам цялата изборна система за Щатите. Аз отговарях само за два района (или както в САЩ ги наричат counties) в един определен щат. Стотици други хакери бяха наети за другите избирателни райони. Аз мога със задоволство да кажа, че в моите райони на тръмпанарите им изчезнаха общо към 100 000 гласа ;) Eat that, looser! И знаете ли какво е най-готиното? Че днес мога да ви кажа каквото си искам, включително и пълната истина и феновете на Оранжевия са позеленели от яд, защото знаят, че всичко е истина, но нищо не могат да докажат, още утре ще се отрека от думите си - "майтап, бе, Уили, шегувах се,  денят на шегата, първи април! :)" 

Но стига толкова за миналото, да поговорим за бъдещето! Какво предстои за Мистерика?

1. Вече на ден ще бъдат публикувани по две  статии, за да се навакса липсата на нови материали през миналите месеци. Обичайно в 3:30 (дяволският час) и в 15:30 (пладнешкият дяволски час)

2. Очаквайте ексклузивни новини за това къде е Ларс Митанк!

3. Игри с награди, промо кодове, ексклузивни оферти и т.н. Заделил съм едни 5 000 сороски долара за награден фонд.

4. За жалост няма да има разсекретени документи за извънземното присъствие на Земята. Помолих работодателите вместо една месечна заплата, да ми дадат малко информация за Зона 51. Те се засмяха чистосърдечно, но отказаха.   

И така, Мистерика се завръща! Дали отново и в бъдеще ще има такива периоди без нови материали? Твърде е възможно. Все пак "Спонсора" остана доста доволен от моята работа (100 000 гласа!) и ми каза, че ще ме наеме и в бъдеще за нови мисии, особено като дойде време да думнем и "голямата риба" (метър и шейсет от петите до главата). Така че, ако видите отново да спрат статиите в Мистерика, знайте едно - с Путин е свършено!   

5 коментара:

 1. много ти пречи Путин, ама нашите тъпигьози не ги отразяваш.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Като е нападнат от змия и бълхи, човек първо се справя със змията...

   Изтриване
  2. Слабо ме интересува какво е написал за Путин, политическите пристрастия на Бончев са известни от години и даже се учудвам, че още има хора, които се връзват като каже нещо такова. Големия проблем е, че "завръщането" се оказа първоаприлска шега. Бива ли така да ни даваш напразни надежди?

   Изтриване
 2. Абе, Бончев, кво стана с твойто завръщане???

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. На екскурзия в Занзибар съм, интернета е смотан, не мога да пиша статии :D

   Изтриване

Най-популярни (последни 7 дни)