09 август 2020

Няма време

 Хм, все по-малко хора асоциират израза "няма време" с лицето с цип на устата и телевизионното състезание "Минута е много". Аз съм от старото поколение, което си отива. Младите си имат нови мемета и култови фрази. Като се замисля това личице появило се още през 80-те бе емотиконка и меме дълго преди някой на запад да въведе тези термини. Изпреварихме ги, ама няма да ни го признаят :D

Иначе наистина няма време. Както се казва внимавай какво си пожелаваш - може да се сбъдне. Пожелах си съвсем друга работа да работя, със съвременни технологии и то за доста повече пари. Но винаги едно нещо е за сметка на друго. В случая свободното ми време силно намаля. Може би ще се напасна с новия ритъм и отново ше мога някога да почна да подготвям нови статии за Мистерика. А може би няма да се наредят нещата.

Във всеки случай, засега казвам...

Fin
13 коментара:

 1. Чакай че сега ще вземат да изкарат първия ни мийм за расистки

  ОтговорИзтриване
 2. Дано успееш да се напаснеш с темпото , защото Мистерика е един свят в който поне за мен намирам спокойствие , вълнуващи преживявания със всяка статия и история които са същите когато чета нова книга - ново реживяване , нова история , нови вълнения , надявам се да има статия Iam back .

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Анонимния , дето се вика съм израстнал с това блогче , затова малко уважение покажи бе , човеко , или като не ти харесва не стой тука ами гледай нещо друго което по ти е интересно . :)

   Изтриване
 3. Кога ще има нови статии? Тръмп, Путин, оня с баба си, ерджолана, ББ, кой трябва да падне от власт, че да качите нови статии, г-н Бончев?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Кажи ми само кой е оня с баба си, че ми стана интересно :D ?

   Изтриване
  2. Залагам, че говориш за Макрон :D

   Изтриване
  3. Ами ами! Ще пише нови статии не като пдне някой от власт, а като си намри жена... или мъж ;]

   Изтриване
  4. Хахаха, трудно ми е да различавам отделните анонимни потребители, но защо имам чувството, че не ти е първия коментар с такива намеци...

   Изтриване
 4. Леле... не очаквах така да се развият нещата за Мистерика.... е всяко начало си има край... важното обаче е че всеки край е едно ново начало... дано да се върне Мистерика скоро

  ОтговорИзтриване
 5. До анонимния от 02 септември 2020 21:05
  Гледай си работата маняк

  ОтговорИзтриване
 6. Не! Твърдо отказвам да приема, че няма да публикуваш повече! Чета този блог от тийнейджърка и досега никога не съм оставяла коментар...а тъкмо се надъхах да споделя собствена случка...една от многото. Г-н Бончев, много моля, постарайте се да намерите време!

  ОтговорИзтриване

Най-популярни (последни 7 дни)