04 юли 2020

2020 - годината, в която абсолютно всичко може да се случи


Помните ли друга такава година? Аз поне не и мога да ви уверя, че не съм първа младост. "Звездата на представлението" естествено е коронавирусът със всичките му теории и конспирации - от логичнозвучащи до тотално изтрещели. И заради него вече съм сигурен, че почти никой не помни някои от другите събития случили се през настоящата 2020. А събитията не бяха никак маловажни и при други обстоятелства щяха дълго да са тема номер едно. Помните ли странните дрони, които известно време летяха над САЩ? Ами примигването на Бетелгезе и предположенията, че е на път да избухне в свръхнова? Поне вероятно помните, че в първите дни на новата година американците ликвидираха иранския висш генерал Сюлеймани и с това приближиха още повече света до опасността от избухването на глобална война. Какво да кажем за азиатските стършели-убийци, които достигнаха до Северна Америка? За библейската инвазия на скакалци в Африка? За невижданите от десетилетия протести в САЩ и абсурдното поведение на Тръмп? За постоянните обрати във войната в Либия и намесата на все повече сили?

Всички тези неща, а и много други, сме ги гледали по филми, но винаги сме смятали, че шанса да ги преживеем наистина е малък, а да се случат няколко едновременно е направо нулев!

Затова от известно време къде сериозно, къде на шега, за 2020 се правят какви ли не предположения и прогнози какво още може да се случи през оставащите 6 месеца.

Вече има и игри със залагания. На долния пример някои от нещата звучат доста вероятни, други са комични, а трети направо фантастични. Но предвид случващото се, няма да се изненадам да се случи каквото и да било. На кое залагате?

"Пуска се компромат срещу Тръмп - голи снимки"

"Умира кралицата на Великобритания"

"Извънземна инвазия"

"Короновирусът мутира"

"Исус се връща и ние го убиваме отново"

"Срив на световната енергийна мрежа"

"Гражданска война (в САЩ)"

"Модата Униброу (единична вежда) става свръхпопулярна""Доказва се, че призраците са истински"

"Изригва вулкана под Йелоустоун"

"Изключително популярната игра Animal Crossing е хакната и всичкия прогрес на всички играчи бива изтрит"

"Метеорит удря Земята"

"Увеселителният парк Дисни Уърлд е налазен от алигатори"

"Северна Корея отправя заплахи от ядрен удар" (и защо не - направо го нанася)

"Ктхулху се появява"

и т.н 

и т.н.Някои новинарски агенции и знайни и незнайни сайтове вече "яздят вълната" и всяко събитие го вписват в темата "какво още ще се случи през 2020?!". Ето пример за заглавие:

Now This? UFOs in Idaho and Earthquakes in Yellowstone (Сега това? НЛО-та в Айдахо и земетресения в Йелоустоун)

Други пък се заиграха с идеята, че не сме изчислили правилно кога свършва календара на маите - не било 2012, а 2020 година:


Ето и малко смешки.

"Моята конспиративна теория е, че пътуването във времето Е реално и някой се опитва да поправи 2020 като променя по нещо, но всеки път като го прави, нещата стават по-зле. Как ще обясните внезапното изчезване на стършелите-убийци?"


"Сигурен съм, че нещата ще се нормализират до юли"

Юли:

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Коронавирус - ново постижение в САЩ и началото на втора вълна?


Коронавирус - Швеция подобри "постижението" си


Коронавирус: криза без край?

1 коментар:

  1. И една новина от вчера:

    Мистериозно: слоновете в Ботсвана масово измират и никой не знае защо

    ОтговорИзтриване

Най-популярни (последни 7 дни)