03 март 2020

Извънземните бягат от коронавируса!

Тази "новина" изби рибата! Както може би знаете Международната космическа станция от време на време пряко излъчва видео от космоса. Понякога се забелязват странни обекти на тези излъчвания. Тогава НАСА веднага спира видеото, което само подхранва спекулациите, че това са извънземни кораби.

Наскоро отново е бил видян странен обект на поредното пряко излъчване от МКС. Какво е новото в случая? Това, че някои хора решиха, че това е доказателство, че извънземните бягат от нашата планета заради коронавируса! Действително НЛО-то сякаш се отдалечава от Земята.

Хм, това би бил интересен сюжет за книга / филм. От години се говори, че тече тайна извънземна програма за колонизация на Земята. Ние не можем да им се противопоставим в пряка война, ще ни смажат с развитите си технологии. Затова земните правителства тайно разработват вирус който трепе внедрилите се сред човечеството извънземни клонинги. Като страничен ефект може да заразява и истинските хора. Но властите са готови да жертват няколко милиона от нас, но да изгонят и нашествениците. Мълдър да идва да разследва! Впрочем сега се сетих - в последния сезон на "Досиетата Х" не се ли говореше точно за глобална пандемия?!!! Настръхвам от това, което се случва в момента и приликите с разни "художествени" произведения!

ИзточникПОДОБНИ СТАТИИ:
Следващата пандемия е неизбежна
НЛО със скорост мах 10 е прелетяло над Иран през 2013!
Три странни кръга в небето над Иркутск, Русия

Няма коментари:

Публикуване на коментар