26 декември 2017

Все повече ледени метеори падат върху къщи в Калифорния

Криометеорите са парчета от лед, които падат от небето. Според официалното обяснение това не са точно метеорити в космическия смисъл на думата, защото не идват от космоса. Най-вероятно падат от прелитащите самолети - примерно влага замръзнала на крилата, станала на лед и отчупила се от там. Или дори изтекла вода от тоалетната. С това "обяснение" има проблеми - за тях по-долу. Аз продължавам да си мисля, че има вероятност тези ледени късове да си идват от космоса като другите добре познати ни метеорити. И макар да не съм голям любител на конспирациите, смятам, че и властите и учените също мислят, че криометеорите идват отвъд Земята. Защо тогава ни лъжат (за пореден път)? И преди съм разисквал в Мистерика една теория - че опасността от космическите тела удрящи Земята е много по-голяма отколкото ни се представя. Лъжат ни, за да не се паникьосва населението. Разправят ни успокоителни неща от рода - много по-вероятно е да те изяде акула отколкото да загинеш от паднал метеор....голямо успокоение нали :)

За конкретната новина - само за няколко седмици две къщи в Калифорния са били поразени от криометеорити. 82-годишният Клаудел Къри и съпругата му си почивали в дома си, когато чули силен трясък в съседна стая. Ето какво видели там:


Парче чист лед били пробило тавана. Хората са имали късмет, че не са били в стаята по това време.

Другият случай е подобен. Нещо повече - и при двата случая авиационните власти казват, че не е имало самолети в небето по това време над тези места. Военните казват, че и техни самолети не са летели там. От къде тогава ще падне този лед? Все още неизвестен природен феномен ли има тук - образуване на голямо парче лед в атмосферата подобно на малките снежинки? Или както казах в началото - тези ледени бомби идват отвъд атмосферата....

Снимка на криометеор паднал в Испания през 2007:


Източник

1 коментар:

  1. А защо пък да не са част или дори фекалии от атмосферните чудовища😂😂

    ОтговорИзтриване

Най-популярни (последни 7 дни)