31 октомври 2015

Страшна история от миналия Хелоуин

Това се случило на Мари от Минеаполис, САЩ.

Аз разнасям вестници през нощта и в ранните часове на 1 ноември 2014 си вършех работата както обикновено. Завих в един завой и видях група деца по средата на пътя. Мисля, че бяха 6 и всичките носеха сиви роби с качулки. Качулките не бяха на главите им, а свалени на гърбовете им. Стори ми се странно, защото бе 4:30 сутринта и Хелоуин бе свършил преди няколко часа.

Едно от децата, момиче, ме видя и тръгна много бързо към мен говорейки нещо. Доближи се много бързо и видях, че е на около 14-15 години, първата ми мисъл бе "какво прави по това време момиче навън?". Минах покрай нея, но останалите деца все още бяха на пътя. Те тръгнаха да обграждат колата ми, това много ме уплаши и подкарах направо през предния двор на една къща. Почти ударих едно от тях. Погледнах назад и те стояха неподвижно на улицата, след което тръгнаха към завоя и се скриха от поглед. Реших да ги проследя и завих обратно. Стигнах до завоя за не-повече от 10 секунди, но децата ги нямаше никъде. Не е възможно за това време да са влезли в никоя къща.

************************

Какво мислите? Нормални деца правещи си шега по случай приключващия Хелоуин? Или нещо паранормално? Мари изрично обръща внимание на две подробности, които говорят срещу хипотезата, че са обикновени деца.

- Те са били облечени абсолютно еднакво. Кои деца в днешно време биха го направили? Всяко иска да е индивидуално и да се отличава от другите с различен костюм.

- След като за малко не е блъснала едно от децата, като е погледнала назад, те са били абсолютно спокойни. Представете си как биха реагирали днешните тинейджъри при подобен случай - веднага биха започнали да псуват и да замерят колата с каквото им падне.

А и фактът, че са изчезнали безследно също по-скоро говори за нещо необичайно....

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)