23 октомври 2015

Скорошен случай на видян жив динозавър

История изпратена до американския блог Phantoms & Monsters.

Бе Април 2011 и аз вървях по "У. Дейвид Стрийт" в град Хебронвил, Тексас към дома на един приятел, бе 17:45. Тъкмо бях приключила работа. От едната страна на пътя видях, че се вдига прах във въздуха от нещо което се движи през полето. Спрях се, за да видя какво ще излезе на пътя.

На около 10-12 метра пред мен се появи нещо което мога само да опиша като малък Тиранозавър Рекс висок около 1.20-1.50 метра. Не спря да тича, мина през пътя и се скри в по-малкото поле от другата страна. Бе червено-кафяв, ходеше на два крака и имаше дълга опашка, която беше изправена докато тичаше. Няма начин да бе местен гущер. Изглеждаше много като тази играчка, снимка на която намерих онлайн:


Никой не ми вярва, а моите приятели и роднини мислят, че съм объркала някой гущер за динозавър, но аз знам какво видях. Мисля, че в района има непознати и много странни създания. Моят бивш съпруг ми е разказвал за огромни птици и ходещи сенки, които той и други хора са виждали в ранчо на юг от Хебронвил. Той никога не оставаше навън падне ли мрак. По едно време бяха изчезнали няколко крави без никаква следа.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Голяма неоткрита жаба?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)