18 ноември 2014

Върколак търси изчезнало куче?

Тази история е изпратена на американския блог "Phantom and Monsters".

Аз живея в малък граничен град в южен Тексас. Преди около седмица моят брат ми каза, че е видял нещо, което го кара от тогава да се пита дали не е загубил разсъдъка си. Той е от типа хора, които без проблем биха станали по средата на нощта за да проверят дали всичко е наред навън около къщата. Наскоро при някои от съседите бяха извършени кражби, така че той обича да проверява дали всичко е наред.

Както той ми разказа, онази нощ било към 3:15 през нощта, когато чул хор от съседските кучета, които силно лаели надолу по алеята зад нашата къща. Така че, той станал и отишъл на задната врата, която гледа на юг. След като се взирал през прозореца за около 5 минути, той се кълне, че видял нещо което имало фигура на човек и глава на вълк. Съществото се стрелнало надолу по алеята. Брат ми разказва, че можел да различи ребрата му под кожата.

Докато бягало, съществото се било навело напред, с предни лапи/ръце на земята. Не изглеждало много космато, по-скоро имало човешка кожа, но около него сякаш се носела полупрозрачна бяла мъгла, дим или сияние. Дори и наведено, брат ми успял да прецени размерите му - около 1.50 дълго/високо.

На следващия ден той разказа и на родителите ми за това което е видял, а те са споменали на съседите. Оказало се, че преди няколко дни на тях им е било откраднато домашното куче - боксер. Вместо да си помисли, че родителите и брат ми са кукувци, жената-съседка, която се оказа, че има индианско потекло, казала, че вероятно това същество е било "скинуолкър" от индианските легенди. То вероятно е дошло да търси откраднатото куче, което било подарък на жената от майка и, от която е наследила индианската си кръв. Тя още казала, че който и да е откраднал кучето, сигурно вече е сполетян от проклятие.

Източник

Много интересна история с едно твърдение, което срещам за първи път. Обикновено в такива случаи, когато е забелязан някакъв криптид и изчезне някакво домашно животно, именно странното същество е обвинявано за изчезването му. Сега обаче, точно на обратно, жената смята, че "скинуолкърът" (подобен на европейския върколак) е дошъл за да търси кучето и да накаже виновника. Тоест съществото се представя в положителна светлина.

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Невероятен късмет за един човек и за една котка
Как е "изглеждало" чудовището от Лох Нес в миналото

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)