29 декември 2013

Необяснимите изчезвания в националните паркове на САЩ

Този материал е базиран на статия в англо-езичния сайт "CONSPIRACY HQ" (може да се преведе на български като "Щаб на конспирациите"). От името му се вижда, че се занимава основно с теориите на конспирациите. Самата статия е интересна, но не си прави труда да обясни основните неща от начало - за хората, които не са запознати с представената идея. Сигурно в по-стари статии това е обяснено, но ако не си ги чел, е малко трудно навлизането в теорията. Това леко ме подразни и затова аз ще се опитам да дам липсващите обяснения, поне до колкото ги разбрах.

Статия започва с това, че "отцепилата се цивилизация" (Break Away Civilization) използва "партидни пратки" (Batch Consignments) от хора, чийто робски труд се използва за построяването на бази на Луната и Марс. Това било описано в "Алтернатива Три".

Какво разбрахте? Предполагам, не много. Каква е тази отделила се / отцепила се цивилизация? Дори и аз първоначално останах с погрешни впечатления, въпреки че преди време съм срещал термина "Алтернатива Три". Помислих си, че става въпрос за теорията, че под земята живее непозната цивилизация, която дори може да е свързана генетично с човечеството, но която се е "отцепила" от човешкия род преди хиляди години. Тези същества се наричат как ли не - дерос, ултра-земни, крипто-земни и т.н. и за тях също се твърди, че отвличат хора. Нищо чудно тогава, че първоначално си помислих, че именно за тях се говори в статията. Ако искате да разберете повече за тези твърдения може да погледнете този материал в МИСТЕРИКА от 2 януари 2013:


Ултра-земните обаче не са "героите" на настоящата статия. След тях за миг се усъмних дали не става въпрос за извънземните, за които също се твърди, че отвличат хора, но и те "не играят" в случая. Под "отцепила се цивилизация" се има в предвид само и единствено част от земния елит, напълно нормални хора, които обаче имат съсредоточена огромна власт в ръцете си. Това бързо го разбрах, но толкова ли е било трудно на автора на оригиналната статия да го спомене в началото? А и да каже какво е "Алтернатива Три".

"Алтернатива Три" е един от предполагаемите сценарии, които са подготвени за изпълнение в случай, че Земята стане негодна за живот примерно заради екстремните климатични промени. При този сценарий част от човечеството (разбирай елита) ще бъде спасено на предварително подготвени бази на Луната и Марс. От името на сценария ("Три") се подразбира, че има и други подготвени сценарии в случай на бедствие, но няма да разказвам за тях, понеже няма никакви категорични доказателства за тяхното съществуване.

Но да се върнем на темата на материала. Значи елитът (разбирай основно военните и правителството в САЩ) отмъква хора за да строят тайни бази на Луната и Марс? Но защо го правят, а не използват наемни работници? Оригиналният материал на английски си е направил труда да даде обяснение поне за това. Робският труд излиза много по-евтино. А аз бих добавил още един аргумент - така по-лесно се запазва тайната. Ако наемеш 100, 200 или 1000 човека за да строят база на Марс в продължение на 1 година, след като ги върнеш на Земята, как ще си гарантираш, че няма да се разприказват или изпуснат случайно пред някого? Колкото и да си им платил, дори и да си им обещал те и семействата им да са сред спасените при задействането на сценария, пак няма гаранция, че няма да се разчуе. Друго са си робите - отвличаш ги, закарваш ги в базите и те работят до края на живота си, без да има шанс да се завърнат на Земята.

От къде обаче да се отвлекат тези роби? Вероятно не става въпрос за 100, 200 или 1000, а за много повече. И също така вероятно на Луната и Марс условията за работа са ужасни и смъртността е висока. Нужни са постоянни пратки от роби.

Един вариант е да се отвличат хора от различни кризисни точки по света, където се водят войни - Африка, предполагам сега и Сирия и т.н. Така няма да се разбере, че тези хора са били отвлечени, ще се мисли, че са убити в конфликта.

Ако приемем, че все пак теорията за отвличанията е вярна, нищо чудно част от "доставките" да идват именно от такива кризисни точки. Но изглежда има и друг източник на роби - хората разхождащи се в националните паркове на САЩ.

Бившият полицейски инспектор Дейвид Полайдс (David Paulides) е започнал свое собствено разследване, което е дало интересни резултати. Намерил е случаи на изчезвания на деца в националните паркове, само на метри от техните родители. Някои са били откривани на километри от мястото на което са изчезнали, без да имат спомен как са се озовали там.

В други случаи хора сякаш са се изпарявали във въздуха, единствено са намирани дрехите им натрупани на купчинка. И то не съблечени и нахвърляни на куп, а сякаш самият човек се е изпарил докато е бил облечен с тях. Полицейските кучета не са могли да открият никакви следи - буквално хората са се разтворили във въздуха.

Още по-интересно става, когато Полайдс наслагва случаите на мистериозни изчезвания върху картата на САЩ. Те са в близост до секретните бази отбелязани на картата съставена през 1990 от “TAL”. Това е карта на която според теориите на конспирацията са отбелязани тайните правителствени бази и подземните железопътни връзки, които ги свързват. Тоест логично е хората да бъдат отвличани в близост до такива бази, за да могат лесно да бъдат транспортирани до където трябва под земята.Аз не виждам чак такова голямо съвпадение, още повече, че от картата на “TAL” е дадена само една част, но кой знае.

Полайдс твърди и друго - при много от случите на изчезвания в националните паркове, властите и съответните служби сякаш по-скоро са пречели на разследването от колкото да го подпомагат. Дали обаче това е доказателство, че именно властта отвлича собствените си граждани?

Полайдс е открил подобни случаи и в Канада. Дали откритото от него е само върха на айсберга и има зловещи тайни за които дори и не предполагаме?

Mysterious Disappearances, National Parks, and the Break Away Civilization – Evidence of Batch Consignments?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)