20 декември 2013

Кацнало НЛО в Германия, катерещо се по блок чудовище в Русия

Почти сигурно е, че и двете представени тук видео-клипчета са фалшификация. За първото бих казал с 98% сигурност, че не е истинско, а за второто - 99%.

Първото видео се появи в началото на декември в YouTube. Показва много добре различима летяща чиния, както и същество край нея. Преобладаващата реакция на хората в интернет бе, че това е фалшификация. Въпреки това хората започнаха да го споделят и "like"-ват, което е обяснимо - аз също му давам гласност макар да предполагам, че е компютърна анимация, просто много добре е направено.Другото видео, доколкото си спомням, се появи още през ноември в интернет. Мислех още тогава да го покажа в блога, но бързо бе свалено, предполагам защото получи големи критики. Ок, почти сигурно е фалшиво, но хората които са го направили не са се постарали в аудио частта.Ок, можете да направите хубава компютърно генерирана анимация, ама защо докато заснемате блока на който в последствие сте насложили "извънземното", си говорите несвързани неща, смеете се и т.н. Ако искате да ни убедите, че не е фалшификация, не трябва да говорите разни глупости, а неща от рода "О, Боже! Какво е това!", "Чудовище!" и т.н.

Сега видеото бе качено отново, този път обаче с премахнато аудио.Забавлявам се с мисълта, че има някакъв минимален шанс някои от тези кадри да са реални. Само си представете за миг, че такова пълзящо извънземно чудовище се разхожда някъде през нощта...

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Мъжете в черно - легенда породена от френски филм от 1934?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Най-популярни (последни 7 дни)