01 септември 2009

История от САЩ: има нещо в къщата

Къщата в Дукор, Калифорния изглеждала перфектна. Четири спални, две бани и голям двор за конете, кучетата и котките на Тами. Била близо и до нейното семейство.

"През 1996, аз и моите три дъщери се преместихме да живеем там от Тексас. Моят съпруг бше починал наскоро и имахме нужда да сме близо до моето семейство. За такива къщи наемите варират от 600 до 1500 долара, а тази беше само 350. Не можех да повярвам на късмета си. Но скоро разбрах защо е толкова евтина.

Едно от първите неща, които забелязахме, бяха тапетите в спалните. Едната имаше тапети като телена мрежа, а друга беше с черен таван и тъмно лилави стени."

Първата нощ изглеждала спокойна, но на сутринта една от дъщерите разказала, че видяла сянка на човек да минава покрай нейния прозорец и то от вътрешната страна.

Тами наела още същия ден човек да постави аларми, но през ноща, когато нещо се появило, алармите не се задействали.

"Аз се събудих с чувството, че нещо седи в ъгъла на леглото ми, но когато отворих очи, нямаше нищо. "

Тогава кранчето в кухнята започнало да тече.

"Отидох да проверя, но намаше никого. Когато се връщах, вратата на хладилника се отвори."

На другата сутрин дъщеря и отново разказала за човека, който минал покрай прозореца, но този път той легнал до нея и започнал да и шепти. Когато Тами я попитала, защо не я е извикала, момичето казало, че е било твърде уплашено за да стане от леглото.

"Тя се завила през глава. Това го правеше всяка нощ."

Семейството започнало да живее с постоянно включващи се телевизор и радио уредба и отварящи се врати. Но имало и още.

"Една вечер, докато гледахме телевизия, топче тоалетна хартия долетя от коридора, падна на пода и се търколи в кухнята. Ние бяхме единствените в къщата"

Тами завела извън града дъщерите си един уикенд и помолила един приятел да наглежда къщата. Когато се върнала него го нямало.

"Той беше оставил бележка, че повече никога няма да стъпи в тази къща и я съветва да се махне от там колкото се може по-скоро.

Когато по-късно говорила с него, той и казал за кранчетата на чешмата, телевизора и стерео уредбата и добавил, че нещо невидимо било хвърлило двулитрова бутилка със сода по него.

"Ние се изселихме от там след една седмица и никога не се върнахме повече"

Превод от тук

14 коментара:

 1. Анонимен01 юни, 2012 21:56

  Интересно и необяснимо,но дали е истина...

  ОтговорИзтриване
 2. много е интересно и страшно дано не е истина

  ОтговорИзтриване
 3. ужас ще припадна

  ОтговорИзтриване
 4. мда така е в америка има много такива случаи .. защо лии .. ??

  ОтговорИзтриване
 5. Mnogo strashno!Dano ne e istina!


  ОтговорИзтриване
 6. gorkite hora kak li sa jiveli v takuv ujas

  ОтговорИзтриване
 7. Анонимен19 май, 2013 03:30

  Миналата година имах възможността да гледам ДОСТА голяма поредица от РЕАЛНИ случки с такива "паранормални" явления. Това е ДЕМОНИЧНА АКТИВНОСТ, която се проявява на определени места. Тези явления стават все повече и повече реални и на други места по Света-Англия, Китай, Япония, Европа. Много хора живеят в кошмар поради преживяното, а други се молят това да не им се случи на тях! За съжаление тази АКТИВНОСТ ще стане НЕ КОНТРОЛИРУЕМА след установяването на НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД! И НЕ САМО ТОВА!!!Световният ЕЛИТ е приготвил доста ИЗНЕНАДИ за хората по лицето на Земята. А в Библията е писано, че:" Човеците ще ПРИМИРАТ от страх и от очакване онова, което ще ПОСТИГНЕ вселената..." Лука 21:26 Това са ФАКТИ и ПРЕДСКАЗАНИЯ, които никой не може да игнорира! Погледнете небето, земята, морето...! Пълно е навсякъде със "странни" неща! По всичко си личи, че сме в ПОСЛЕДНИТЕ БИБЛЕЙСКИ ВРЕМЕНА! Бог допуска тези неща пред очите ни, за да ОБЪРНЕ погледите ни към Него и да се ПРИМИРИМ с Господа на Силите! Това може да стане само с лично ПОКАЯНИЕ, искане на ПРОШКА от Бога и ПРИЕМАНЕ на Исус Христос като ГОСПОД и СПАСИТЕЛ! Друг начин за Спасение от идващия ТЕРОР на Земята и от Божият Справедлив Гняв, НЯМА!Писано е в Йоан 3:16:" Бог толкова ВЪЗЛЮБИ света(теб и мен), че ДАДЕ Своя Единороден Син(Исус), за да НЕ ЗАГИНЕ нито един, който ВЯРВА в Него, но да ИМА Вечен Живот!" Това е ДОБРАТА ВЕСТ за всеки,който иска да ЖИВЕЕ! Не пропускайте ШАНСА Днес! Защото утрешният ден не е сигурен за НИКОЙ! Искрено: Маргарита

  ОтговорИзтриване
 8. Анонимен22 юли, 2013 19:12

  e no si kopuvaite mnogo stari ka6ti moje da sa obitavanui osobeno ako imat 4eren tavan i lilavi steni bi trqbvalo tavana da e po svetal ot stenite i poda

  ОтговорИзтриване
 9. Анонимен28 юли, 2013 19:27

  ne e stra6no daje e tapoo

  ОтговорИзтриване
 10. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване

Най-популярни (последни 7 дни)