24 октомври 2020

Го(у)ст автор: Мъртви гарвани падат от небето над град в Русия . Поредно предупреждение за опасност за 2020 ?

Бел. Г.Б.: Това не е моя статия. Аз нямам намерение да публикувам мои неща. Това ми бе пратено от един добре познат читател - Гоуста. Оригиналният правопис е запазен, нямах време за редакция. И най-вече честит рожден ден на патерици!

Започнах да пиша тази статия на 21 октомври , моя рожден ден като знак на признателност към Мистерика /блогчето с което буквално израснах/ а и като подарък от моя страна статия за блога , все пак е хубаво да даваш отколкото да получаваш от време на време , а и подкрепа все пак на блога и „Шефа” в това трудно за него време , само ме е яд , че няма да мога да я напиша и завърша на 21 октомври . Иска ми се да започна с легендата разказва като от филма призрачния ездач любим мой филм но сигурно пак ще бъде махната :D

И така да продължа :

Градът в който става действието се казва Балаково в Русия , Саратовска област . Населението му към 1 януари 2018 е 189 829 души. Пристанище на Волга. Железопътна гара. Развити са корабостроенето, машиностроенето, хранителната промишленост, риболова. Селището е основано през 1762  година, а през  1911 година получава статут на град .

На 20 септември 2020г. се разпространяват различни клипове и снимки които показват черни птици на улица в Балаково и Саратовския регион в югозападна Русия близо до река Волга и границата с Казахстан . С появата им се появяват и различните теории от токов удар до сблъсък на ята , замърсяване , радиация от близката атомна електроцентрала , Локализиран е района на падането на птиците :

Цитат :

Едно стадо падна или част от стадото. Радиусът е 50 m. Няма следи от куршуми или други следи от насилствена смърт. "

Орнитолози успяват да вземат няколко птици за изследвания и дават предварителен доклад . Според него може да са били заразени от инфекция породена от топлата зима .Някои птици започват да люпят малките си по-рано и се повяват малки много по-рано от обикновено и това води до „слаби птици” . /Тук се извинявам за превода защото може да не е точно определението слаби птици / .

Слаби птици болни поради измененията на климата е нещо по-скоро подобно на условията които убиват милиони мигриращи птици в САЩ и Мексико , които напускат по-рано гнездата си заради климатичните промени .

Птици в такъв брой не могат да умрат поради електрическите проводници, наведнъж. Поради замърсяване или атомната електроцентрала, също не могат да умрат наведнъж. Ако наскоро имаше обработка на полета и асфалт с всякакви боклуци, тогава птиците могат да се отровят и да умрат. Коментира Ксения Игорева . Тук версиите са много , наистина . Аз лично се надявам това да е добър знак колкото се може като тук теорията за отравянето повече ми изглежда достоверна , все пак Русия е страна която се е доказала , че не я интересува нищо друго освен нейното развитие независимо на каква цена е постигнато то .Този път ще оставя развитието на версиите за вас . Извинявам се за малкото снимки но не можах да намеря клип или снимки от случая .

За гарваните знам , че са символ и за добро и лошо . Лично на мен ми се е случвало на няколко пъти да видя умрял гарван с накацали около него други гарвани сигурно от стадото и след това наистина съм имал премеждия големи .

Гарвана е митологична птица .

Взема участие в митовете за Один където той има два гарвана : Хугин и Мунин , също са символи за много сатанински ритуали и прочие , но също и за добра вест или ново начало направо двойнствена личност са . В миналото се е смятало , че гарванът пренася душата на покойник по тази тема дори мисля , че имаше сериал ако не ме лъже паметта в който героя имаше недовършена работа и гарванът не пренася душата му в отвъдното .

Сайтовете с които съм написал статията по темата :

http://mejdu-redovete.com/%D0%BF%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D1%82%D0%B0/

https://mymythstories.com/bg/%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B2%D0%BE%D0%BB/

http://www.hera.bg/s.php?n=5781

https://mysteriousuniverse.org/2020/09/dead-crows-drop-from-the-sky-in-russian-town-another-2020-warning/

3 коментара:

 1. Пред това да няма никакви статии и да има такива неграмотно написани, не съм сигурен, че ще избера второто

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Човекът има голям ентусиазъм и това е похвално, просто нямах време да ударя една редакция.

   Изтриване
 2. Предпочотаме авторски статии от създателя на блога. Но все пак е добре, че се раздвижиха нещата, надяваме се скоро да ни радвате с нови и интересни случки и разкази.

  ОтговорИзтриване

Най-популярни (последни 7 дни)