09 август 2020

Няма време

 Хм, все по-малко хора асоциират израза "няма време" с лицето с цип на устата и телевизионното състезание "Минута е много". Аз съм от старото поколение, което си отива. Младите си имат нови мемета и култови фрази. Като се замисля това личице появило се още през 80-те бе емотиконка и меме дълго преди някой на запад да въведе тези термини. Изпреварихме ги, ама няма да ни го признаят :D

Иначе наистина няма време. Както се казва внимавай какво си пожелаваш - може да се сбъдне. Пожелах си съвсем друга работа да работя, със съвременни технологии и то за доста повече пари. Но винаги едно нещо е за сметка на друго. В случая свободното ми време силно намаля. Може би ще се напасна с новия ритъм и отново ше мога някога да почна да подготвям нови статии за Мистерика. А може би няма да се наредят нещата.

Във всеки случай, засега казвам...

Fin
4 коментара:

  1. Чакай че сега ще вземат да изкарат първия ни мийм за расистки

    ОтговорИзтриване
  2. Дано успееш да се напаснеш с темпото , защото Мистерика е един свят в който поне за мен намирам спокойствие , вълнуващи преживявания със всяка статия и история които са същите когато чета нова книга - ново реживяване , нова история , нови вълнения , надявам се да има статия Iam back .

    ОтговорИзтриване