13 юни 2020

МИСТЕРИКОН (13 юни 2020)

Започвам с нещо пратено ми от читателка:

Това се случва на момче и момиче към 28-29 годишни. Момчето е крайно скептично към тези неща. Приятелката му я нямало една вечер и той си легнал сам, но по едно време телевизора се включил и каналите се сменяли сами. Той се вцепенил и не можел да помръдне. Телевизора бил в другата стая, но той виждал отражението на екрана във вратата. Малко след това се изключил. Разказал на приятелката си и тя му казала, че е луд.

На следващата вечер били и двамата и се случило същото като първо тя го е забелязала. Имат куче, докато е било малко се е случвало да гледа в изключения телевизор и да лае. Или гледа в една точка и ръмжи.

Малко размисли от мен. Много от моделите телевизори имат опцията да ги настроиш да се включат в определен час. Може приятелката на момчето да му е направила номер като е знаела, че той ще е сам във въпросната вечер. Не знам обаче дали може да настроиш телевизор сам да си сменя каналите.

Това, че телевизорът е бил в друга стая и се е включил е дори още по-страшно. Чудиш се има ли някой ... или нещо там, което да го е включило. Не смееш да отидеш да провериш...

*******

Следва видео заснето в Лондон. Предполага се, че това е тайният военен проект TR3B - един самолет, който военните отричат да съществува и който според мнозина е направен на базата на извънземни технологии. 

 През годините редовно съм писал за прокълнати играчки, както и за паранормални игри (до края на месеца вероятно ще има нова такава статия!). Имам и блог посветен на видео-игрите. Не случайно отделям такова внимание на всякакви игри - от настолни през компютърни до паранормални. Това е едно от нещата, които ни отличават от животните и служи за множество полезни неща - от разтоварване от стреса до изграждане на възможността за абстрактно мислене у децата.

Казвам всичко това, защото попаднах на игра, която дори мен ме изненада. Наръчен комплект "Разпънете Исус". ОМГ! Приятна игра ви пожелавам :)Нещо зловещо от България от миналия месец:

Откриха загробен боклук с неясен произход в Червен бряг

Това на снимката прилича на някакво изпълзяло от земята чудовище:


Завършвам с кинорубриката. "Смъртоносно оръжие" излиза през 1987. Екшънът е гарниран с хумор, а Мел Гипсън се раздава до край в ролята си.
ПОДОБНИ СТАТИИ:
Анкета Мистерика 2020


МИСТЕРИКОН (23 май 2020)


Резултати от допитването "Мистерика 2020"

1 коментар:

  1. Анонимен13 юни, 2020 14:10

    За тези които ще кажат,че телевизора може да се свързва и с блутут и може би някой съсед се е пошегувал. Е техния не е чак толкова модерен, няма блутут, така че се изключва варианта да е просто шега.

    ОтговорИзтриване