21 юни 2020

Когато животните атакуват гноми - ч. 1

Да видиш някакво дребно странно същество си е преживяване само по-себе си. Съществото да е облечено точно като гномите от приказките - това си е повече от странно. Съществото да се сражава с познато животно? Това вече дори надхвърля границите на странното. И въпреки това има и такива истории. А, както виждате аз явно не мога да спра да пиша за феи, джуджета...и жителите на Магония.

Първата история е от град Фармерсвил, Тексас, САЩ. Годината е 1913. Мъж на име Силби Латам се разхожда заедно с двамата си братя из тяхната памукова ферма. 

Внезапно кучетата, които са наблизо започват да лаят бясно. Братята отиват да проверят какво става. Оказва се,че кучетата са обградили малък хуманоид, който е облечен в зелени дрехи и има островърха шапка. 

Силби  разказва, че не помни съществото да е имало обувки, но може просто да не е запомнил имало ли е или не.

Създанието въобще не мърдало. Кучетата се нахвърлили върху него и го разкъсали.


До колко тази история е истинска? Не мога да кажа, но мисля че действително Силби и братята у са видели нещо, но може просто да са се объркали, че виждат живо същество. Не се споменава на каква възраст са били, но е твърде възможно да са били деца по онова време. Дали някой шегаджия не е поставил кукла сред памука? Съществото не само че е стояло неподвижно, но освен това дрехите му сякаш са били от гума.

Няма коментари:

Публикуване на коментар