23 май 2020

МИСТЕРИКОН (23 май 2020)


Долното видео е от дома на египетско семейство, което твърди, че са преследвани от джин (без тоник), който постоянно предизвиква пожари в дома им. Ако това се случваше на запад, щяха да го наричат полтъргайст, но арабските традиции са други и затова мислят, че злосторникът е джин. Телевизионният екип дори заснема как внезапно се появява огън. Това е малко пресилено твърдение, не се вижда наистина внезапно припламване. Просто по някое време показват друга част от къщата, където наистина гори нещо. Няма гаранция, че подпалвачът не е човек и всичко да е нагласено за един добър репортаж. (Източник)На 8 май рибар от Ковънтри е извадил от едноименната река към 60 странни металически кубчета. Те имат странни надписи по тях и изглеждат древни. Не е гаранция обаче, че наистина са древни, корозията може просто да си е казала думата. (Източник)
Нещо от нашата "татковина". Дано коронавирусът се завърне по-скоро, няма оправия с тези говеда.И докато сме на темата коронавирус, ето едно интересно изследване:

Канабисът предпазва от коронавирус?

Канадски учени предполагат, че канабисът предпазва от инфекция с коронавирус. Те изследвали една от активните съставки на растението и твърдят, че тя пречи на опасния вирус да нахлува в човешкия организъм.

Давайте ганджатааааа.....

Накрая една нова игра. Елементарна е, но е супер интересна. Как никой не се е сетил до сега?

Няма коментари:

Публикуване на коментар