24 май 2020

Още странности в гората - ч. 2

Следва история от човек с псевдоним LeoLeonidas21, разказана във форума към сайта "Missing 411". Случката се е разиграла в горите на Северна Каролина, САЩ. Момчето е заедно с още тридесетина човека и се занимава да взима проби от скални формации за задачата си по геология от колежа. Групата се движи по добре отъпкана, оживена и позната пътека. След около 45 минути те стигат до върха на възвишението Блу Ридж. След като прекарват известно време там, всички тръгват на обратно.

По едно време момчето се навежда, за да завърже връзката на едната си обувка. Когато се изправя, няма абсолютно никой наоколо - нито хората от неговата група, нито другите хора, които само преди миг са се движили нагоре-надолу. Това обаче не е най-странното. Самата пътека е изчезнала! Наоколо се виждат само трева, паднали клони, храсти и дървета. Всичко е злокобно притихнало - никакви птичи песни или други нормални горски звуци. Освен това младежът изпитва силното чувство, че е наблюдаван от някого или нещо. Нещото определено има зло излъчване. Не знаейки какво друго да прави, момчето тръгва да бяга.

В крайна сметка младежът успява да изскочи на пътеката точно насред групата негови приятели. Не им обяснява какво е преживял, но установява, че са се минали 25 минути. Той има чувството, че откакто се е навел да си завърже обувката са се били минали едва 5.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар