09 април 2020

Английски барман твърди, че е виждал "Черният принц"

За така нареченият "Черен принц" / "Черен рицар" съм писал поне 3-4 статии, ето една от тях:


Не съм сигурен, че настоящата история ще допринесе с нещо за разплитане на случая, но кой знае, може пък всичко описано да е самата истина.

Зейел Гилеспи и двама негови приятели тъкмо били излезли от едно заведение вечерта на 9 февруари 2016, когато им се случило нещо странно. Първоначално видели две ярки звезди, които сякаш се приближавали. След това осъзнали, че това въобще не са звезди, защото те наистина се приближавали!

Скоро тримата различили, че това е нещо като тъмна призма, нейните очертания се откроявали на фона на звездното небе. Веднага този странен обект напомнил на Гилеспи за "Черният принц", за който бил чел в Интернет.

Цели 15 минути НЛО-то се реело над уплашените хора преди да отлети.

Гилеспи подчертава, че в онази вечер, той е изпил две бири, единият от приятелите му една, а третият не бил пил алкохол въобще. Освен това в последствие са обсъждали споменатото наблюдение и описанието дадено от тримата съвпада. Тоест едва ли можем да говорим за пиянски халюцинации.

27-годишният мъж мисли, че "Черният принц" го е сканирал емоционално, за да разбере как се чувства понеже седмица преди това негов приятел е бил намушкан и убит в центъра на Дърби.

А аз си мисля до колко нещата са разкрасени от самия разказващ или изцяло измислени. В статията се споменава, че той е бивш барман, който сега е безработен заради коронавируса. Дали не е решил да изкара някоя и друга лира като продаде тази история на DerbyshireLive от където я превеждам?

А дали и самите журналисти не са разкрасили разказа? Някои неща, които са пълни безумици, изглежда са добавени от тях. Ето за това говоря:

"Черният рицар е предполагаем астрологичен феномен, за който за първи път пише известният учен Никола Тесла"

Астрологичен феномен?!

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар