05 април 2020

МИСТЕРИКОН (5 април 2020)


На 28 март близо до град Акуре в Нигерия се е чул силен взрив и се е появил голям кратер в земята. Според някои причината е паднал метеорит. Честно казано това обяснение ми се струва малко съмнително. По-вероятно е някой да е превозвал експлозиви, които да са се възпламенили, но кой знае - аз отдавна твърдя, че опасността от падащите от космоса обекти е доста по-голяма отколкото ни се представя. Ето две статии по въпроса:
Мнозина вероятно не приемат тези мои опасения и предположения. Мнозина не вярваха и в реалната опасност, която представлява корона-вируса (а най-твърдите кратуни и досега не вярват). Не твърдя, че съм някакъв експерт, но понеже над 10(!) години се занимавам с всякакви странни и необичайни новини, все трябва да съм натрупал някакъв опит в различаването на пълните глупости от новините, в които има нещо важно и вярно. Затова още през януари започнах да следя темата за вируса и публикувам материали за него. Много читатели се намусиха и си тръгнаха. Изборът си е техен. Пожелавам на всички здраве и да преминат възможно най-леко през кризата.

Ето и снимки от въпросния кратер появил се в Нигерия (източник):Освен метеорите, не съм престанал да следя и какво се случва на НЛО-фронтът. В бюлетина от 22 март публикувах едно интересно видео на летящ обект наподобяващ старинен ключ, може да го видите тук:

МИСТЕРИКОН (22 март 2020)

Самото видео е от 8 март и е заснето в Масачузец, САЩ. Наскоро попаднах на друго подобно клипче направено на датата 22 март (нека кажем, че е случайно съвпадение, че това НЛО се е появило в същия ден, в който писах в Мистерика за първия клип). Този път странният обект е видян над Финикс, Аризона. Прилича на първото НЛО, но не съвсем. Засега няма да бързам с изводите, но появят ли се още такива клипове, ще се замисля дали не се случва нещо повече от необичайно.Поредица с известни атеисти продължава с една личност, която при други обстоятелства вероятно не бих я споменал - Карл Маркс. Но независимо дали ни харесва или не, този "дядо Коледа на комунизма" е оказал неимоверно влияние върху историята на човечеството. Неговите идеи покълват както в социалните държави чиито най-ярък пример са скандинавските държави, но и в сталинисткия терор довел до милиони безсмислени жертви.

По въпроса за религията Маркс се изказва много ясно, той не просто не вярва в Бог, той смята религията за една от големите злини спъващи човечеството наравно с капитализма. Че е голяма злина, напълно бих се съгласил с брадатия чичак.

Източник


Споменах Маркс, ще спомена и друг виден германец - Адолф Хитлер, макар и в по-друг контекст. Наскоро компанията Пума е била обвинена за това, че последния ѝ модел кецове много приличат на фюрера! WTF!? А си мислех, че съм се наслушал на всякакви диви теории... (Източник)


Завършвам с една странна снимка. Както може би знаете принц Чарлз беше прихванал корона-вирус. Оздравя, но тази новина даде повод на медиите да вземат интервюта от него. На едно от тези интервюта се вижда някаква много странна снимка в дома на престолонаследника. Игра на светлината? Паранормално явление? Или Чарлз по някаква причина пази снимка, която е просто нечий силует?

ИзточникПОДОБНИ СТАТИИ:

Последните официално предали се немски войници във Втората световна война
МИСТЕРИКОН (1 март 2020)
МИСТЕРИКОН (7 март 2020)

Няма коментари:

Публикуване на коментар