04 март 2020

Странно телефонно преплитане

Сигурен съм, че много от младите читатели никога не са говорили по стационарен телефон камо ли да са преживявали преплитане на обажданията. Аз обаче имам добри спомени от детството си, когато понякога се случваха такива технически проблеми. Внезапно някой се намесва в разговора ви или пък ти набираш някого и попадаш на нечий чужд разговор. Оказва се, че някои такива преплитания имат паранормален характер.

Тази история е от архивите на известният паранормален автор Ник Редфърн и засяга телефонен разговор между двама други НЛО изследователи от миналото, само единият, от които ни е представен и то само с първото си име - Дан. Датата била 13 юли 1968. Докато двамата си говорили, в разговора им се намесила една жена, която се представила като госпожа Слаго. Тя им обяснила, че случайно се е вързала към тяхната линия и от чисто любопитство ги е слушала. Дан бил в добро настроение и вместо да я помоли да затвори, решил да и разкаже на дълго и на широко за заниманията си. Скоро обаче започнало да му се струва, че жената съвсем неслучайно се е закачила към линията.

Слаго заявила, че изследването на НЛО феномена, не е мъдро занимание и Дан трябва да стои надалеч от това. Продължила с думите "НЛО организациите трябва да спрат всякакви по-нататъшни изследвания на тема НЛО, защото земните хора не могат да разберат".

Накрая странната жена изцяло "свалила картите си". Казала, че не се казва Слаго, а Нелсън и работи като "изследовател" за местната полиция, след което затворила телефона.

Дан решил да провери в полицията, но от там отрекли при тях да работи жена с името Нелсън или Слаго.

Източник


1 коментар:

 1. Радослав05 март, 2020 10:59

  Всички истории в които хора преживели нещо паранормално след това са посетени от Някого или Нещо без значение дали става въпрос за Мъже в Черно, имали са Съновидения или някакви странни случки, които ги предупреждават да не разказват и да не се задълбочават повече в темата се приемат като някакъв отговор от страна на Злите сили, които не искат Истината за съществуването им да се разкрива.

  Има обаче и друга възможност, а именно - тези очевидци да са посетени от нещо Добро, което ги предупреждава да не задълбават в темата и да не и дават гласност, поради някаква причина. Мислил съм си каква би могла да е причината, която иска да покрие тези неща и същевременно да е нещо положително и съм стигнал до следния извод:

  Човечеството с Мислите си по някакъв начин изгражда и оформя самата реалност! Фокуса на човешкото внимание дава възможност на определени модели и мисъл форми да се реализират в нашата 3D реалност!

  През втората половина на 20-ти век, света е залят от срещи с "летящи чинии", не просто НЛО, а "космически кораби", хората са отвличани за експерименти, "водени" са на екскурзии до другия край на Вселената и прочие - не е ли странно, че точно по това време Цялото Човечество е вперило поглед в Космическата Надпревара - първи човек в космоса, мисиите до луната, безброй книги с научна фантастика...

  В среднните векове - срещи с феи и чудовища в горите, битки с дракони, змейове крадат моми и спират водата на цели села...

  С Мислите и Вярванията си даваме Форма на Неща, които официалната наука не може да обясни - това оформяне види се става съзнателно и несъзнателно и без дори да подозираме, може би вкарваме някаква форма на Съзнание и Интелект от друго измерение в нашата реалност - в един случай това е демон или полтъргайст, в друг Чудотворно Изцеление или Проявление на Богородица, в трети създаваме Тулпа по наше желание...

  В последните години си мисля по темата и предупреждения като това по-горе не мога да кажа, че са с цел да държат човечеството в мъгла и невежество - за последнните 70 години откакто официално има уфология, след безбройните случаи и изледвания и какво ли не, нямаме никаква представа за естеството на този феномен и ако има нещо като че ли до голяма степен сигурно след тези 70 години, това е че тези неща не са таратайки летящи от другия край на Млечния път, за да дойдат тук и да събират семпли от живота на Земята!

  Струва се да се замислим, на какво отдаваме времето и вниманието си и какво постигаме с това, за да не бъдем просто наивни марионетки мислещи си, че са открили Пътя към Истината, а това всъщност да е просто поредната заблуда на този Интелект, който с подлост и хитрост ни мами като малко дете, което да отиде до входната врата и да отключи на Нещо Непознато, което иначе само не може да влезе у дома ви...

  ОтговорИзтриване