08 февруари 2020

МИСТЕРИКОН (8 февруари 2020)

Аз съм вирус.
Аз правя хората болни, а ръководителите нервни.
Аз съм вирус.
Аз не мога да бъде "образован" в китайски лагер за уйгури.
Не мога да бъде манипулиран от руската пропагандна машина за фалшиви новини.
Нито мога да бъда затворен в клетка за деца на границата с Мексико.
Аз съм вирус.
Търсихте ме, намерихте ме. Създадохте ме?
Изсичахте.
Избивахте.
Унищожавахте природата.
И дори се подиграхте на Грета.
Аз съм вирус и не съм единствен.
Аз съм само началото. Краят (все още?) зависи от вас.
Аз съм вирус...А сега, след миниатюрният вирус-убиец, ще разкажем за убиецът с човешки ръст Израел Кийс. Той е американски сериен убиец с доста скромни постижения - официално е убил едва трима човека. Ако добавим и предполагаемите случаи, то пак на сметката си няма да има повече от 8 жертви.

Последната му жертва е 18-годишната Саманта Конинг, която той отвлича от лафката за кафе, където тя работи като сервитьорка. Убива я, но копелето решава да изкара и пари. Снима мъртвото и тяло до вестник от преди 4 дни и така нагласява нещата все едно е още жива. Иска да бъдат преведени 30 000 долара по дебитната карта на Конинг. Близките на момичето превеждат сумата. И в този момент Израел прави глупава грешка - веднага отива на банкомат и изтегля пари от картата. На банкомата има камера, която го заснема, много от банкоматите поне на запад имат такива камери. Как въобще си е въобразил, че ще може да тегли пари без да бъде засечен?!

Израел Кийс се самоубива в затвора преди да бъде осъден.


И докато върви криминалната рубрика, смятам да почна още една мини-поредица преди светът да е свършил поне такъв какъвто го познаваме. Атеисти променили световната история. Днес се опитват да ни натрапят, че сме вярващи и няма друг вариант. И не говоря за мюсюлманските страни, където отказът от религията се наказва жестоко, говоря за България. Поне на два пъти при попълване на разни бланки, съм искал да пиша, че съм атеист, но ми е било заявявано, че щом съм българин трябва да пиша "православен християнин". Хайде няма нужда да ми казвате какъв съм!

Пръв гост в рубриката е Зигмунд Фройд. Той с право се нарича баща на съвременния психоанализ. И макар много от теориите му да са по-скоро изоставени, неговият основен метод не е отречен - решаване на психични проблеми чрез разговор, диалог. До преди това всякакви психични разстройства са били лекувани чрез пускане на ток, медикаменти и други терапии. А още преди това, се е считало, че за психичните проблеми са виновни вселили се в тялото на човека демони. Знаете как са се "лекували" обсебените от дяволи нещастници. Фройд изхвърля религиозните глупости от психиатрията и добре, че го прави.

Източник


Задава се нов документален филм - The Phenomenon. В него се твърди, че извънземните съществуват. Хм, ще видим какви доказателства ще представи, не за първи път разни филмчета излизат с такова твърдение. Поне трейлърът изглежда интересен.За финал ето ви едно видео от Флорида, САЩ. Поредна земна дупка поглъща домове. Датата е 29 януари 2020 г. // ИзточникПОДОБНИ СТАТИИ:
Обзор на 2019
МИСТЕРИКОН (26 януари 2020)

Няма коментари:

Публикуване на коментар