06 януари 2020

Шофьор на камион от Чикаго твърди, че е видял Мотман

Наскоро се появи един човек от Чикаго, който твърди, че на 26 ноември около 18:30 е забелязал странно създание край международното летище Охара. Не е посмял публично да оповести за случая до 4 декември, обмисляйки какво точно се е случило.

Тук е мястото да вметна, че това чикагско летище не за първи път става сцена на нещо паранормално. През 2006 там имаше наблюдение на дискообразно НЛО:Да се върнем на настоящия случай, ето какво разказва шофьорът:

"Бях в страни от рампата и пушех, докато ме товареха. Гледах по посока на хълмовете. Забелязах нещо като огромна птица точно зад оградата. Мога да го оприлича на човек с разтворени крила. Нещото тръгна към полето, размаха крилата си и изчезна."

Не е ясно дали има връзка, но месец по-рано, през октомври, в селището Розмонт, което е на север от Чикаго, на два пъти е наблюдавано подобно същество.

Самият шофьор разказва, че преди много години е видял нещо подобно. Бил е в Мексико (дали не е родом от там?) и е играел футбол със свои приятели, когато над игрището прелетяло подобно създание. То издало силен писък след което отлетяло към гората. Човекът не е сигурен кога точно се е случило това наблюдение, но казва, че седмица по-късно голямо земетресение ударило Мексико Сити. Справка показва, че градът е разлюлян от земетресение от 8-ма степен на 19 септември 1985. Впрочем Мотман често се смята за предвестник на бедствия, дали именно заради това не се е появил над Мексико?

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Хората в бяло
Истории от Ник Редфърн - два случая на мъже в черно
Видео: странна триъгълна аномалия над Филаделфия

Няма коментари:

Публикуване на коментар