12 януари 2020

МИСТЕРИКОН (12 януари 2020)

Наскоро прочетох за едно интересно проучване. Оказва се, че днешното подрастващо поколение пие по-малко алкохол отколкото младежите ot преди десетилетия. Какво се е променило? За да отговорим на този въпрос, нека първо да видим защо по принцип се пие. Основно хората отварят по някоя и друга бира, когато са заедно с други хора, в компания. Е, има и домашни алкохолици, които си пият сами у тях, но като цяло алкохолът е социална напитка, надигаме чашите докато си бъбрим с приятели в някое заведение или дори в парка (където няма забрана да се пие на обществени места, в Стара Загора има!). На днешните деца не им трябва да излизат на вън, за да общуват с връстниците си, те го правят през телефона си и социалните мрежи. При това положение нямат и нужда да пият. Ето, че новите технологии носят и положителни неща, алкохолът става демоде. А, аз се чувствам толкова старомоден, защото няма и 8:30 сутринта, а вече приключих с първата си бира :0


Следва едно видео, което ми беше препоръчано от дългогодишна читателка. То е дело на популярен български ютюбър. 10 Мистериозни същества заснети на живо!А сега ще припомня историята на Тед Бънди, един от най-известните серийни убийци в Америка. Той е надарен с изключителна харизма и лесно примамва жертвите си. На него се приписват минимум 25 убийства на жени в различни щати. Една утрин през 1975 Бънди кара своя Фолксваген Битъл из едно предградие на Салт Лейк Сити. Пътен полицай решава да го спре за рутинна проверка. Без да има големи основания за това, Бънди се паникьосва и вместо да спре, натиска газта и се опитва да избяга. Експерти предполагат, че ако най-спокойно беше спрял, полицаят просто щеше да му провери документите и да му пожелае "лек ден", защото Тед има редовна шофьорска книжка.

Но поради това, че Бънди бяга, на полицаят му светва, че нещо не е наред. Започва преследване и в крайна сметка полицията успява да спре фолксвагена. Започва пълно претърсване на колата. Следите показват, че в този автомобил Бънди е крил труповете на жертвите си.

Ето как най-известният убиец на Америка бива заловен заради малка грешка.

Източник


"The Legend Of The Titanic" (1999) е поредният забележителен филм с това, че е безсрамна имитация на друг филм, в случая излезлия две години преди това блокбъстър "Titanic". И понеже създателите на "Легендата за Титаник" нямат необходимите пари за специални ефекти, те решават филмът им да е анимация. Джак и Роуз, героите от "Титаник", са тук, макар и със сменени имена - те сега се казват Дон Хуан и лейди Елизабет. Освен това са животни (мишки), а не хора. Е, явно "Легендата" не е пълна имитация, внася нови (и абсурдни) моменти.

През 2004 излиза продължение на "The Legend Of The Titanic". Но какво да се прави, нали Титаник вече е потънал? Много просто! Дон Хуан и лейди Елизабет намират под водата Атлантида!Явно описаният по-горе "анимационен Титаник" жъне добър успех, защото на свой ред той бива копиран. През 2000 се появява "Titanic: The Legend Goes On". Отново имаме говорещи животни, като този път са вкарани и герои на Дисни.Източник

Накрая малко хумор. Какви неща се продават по супермаркетите в САЩ. (Източник)


ПОДОБНИ СТАТИИ:
МИСТЕРИКОН (22 декември 2019)
МИСТЕРИКОН (28 декември 2019)
МИСТЕРИКОН (30 декември 2019)

Няма коментари:

Публикуване на коментар