30 декември 2019

МИСТЕРИКОН (30 декември 2019)

Една вечер в края на ноември жителите на канадския град Едмонтън са заснели странен светлинен лъч в небето. Феноменът е бил видим в продължение на часове. Притеснени хора са подпалили телефоните на службите с въпроси какво е това. Някои на шега или пък сериозно, са изказали предположението, че това е дело на извънземни или на демони.

След известно време властите са разпространили съобщението, че този лъч идва от местна рафинерия и няма нищо плашещо в случая. То какво ли друго да кажат. Една рафинерия може да пуска газове, колкото си иска, но няма проблем, щом не е дело на демони или извънземняци.

Източник


Следва подборка на необясними и зловещи звуци от различни места по света.

Холандия:Либия:

Ню Йорк, САЩ. Според някои това са духовете на загиналите при атентатите сринали кулите близнаци на Световния търговски център през 2001 година, според други това е просто завихряне на ветрове получаващо се заради новопостроената сграда на това място.

А сега за един двоен късметлия от Индия. Господин Б. Ратнакаран Пилай (B Rathnakaran Pillai), на 66 години, печели тази година голяма сума пари от лотарията. Преизчислена в американски долари, печалбата му се равнява на завидната сума от $842 000. Пилай не хвърля парите за пиячка и други краткотрайни удоволствия, а решава да си купи земя, за да отглежда зеленчуци. Нивата, която си избира е на няколко километра от дома му. Освен това този парцел е в близост до стар храм посветен на Кришна (в този момент ми идва да попея "хааре кришна харе харе").

След покупката възрастният господин запретнал ръкави и взел да прекопава и плеви новата си нива. За негова голяма изненада скоро изкопал съд с известно количество стари моменти (след като биват премерени, те ще се окажат точно 18.14 килограма). Като съвестен гражданин господин Пилай е предал монетите на властите, макар да е можел да ги продаде на черно. Експерти са установили, че монетите са изсечени при управлението на последните двама махараджи на Траванкор (1885 - 1949).

Макар да не са задължени по закон, местите власти ще дадат награда на Пилай за честността му.

Източник
А сега едно видео, в което двама популярни ютюбъри разискват дали легендата за Кървавата Мери е истина. В края на видеото се опитват да призоват духа ѝ. Винаги ми е забавно, когато възрастни чичаци произнасят "Блъди Мери, Блъди Мери". И аз съм го правил :D. Като дете всеки може да вика Кървавата Мери, но ако не сте го правили на дърти години, много сте изпуснали, какво чакате още :PЗавършвам с редовната кино рубрика."Snakes On A Train" (Змии във влака) излиза през 2006 и безсрамно копира излезлият през същата година "Snakes On A Plane" (Змии в самолета). Дори само заради това, че е толкова очевАдно копие на друг филм, заслужава да се спомене.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар