22 декември 2019

МИСТЕРИКОН (22 декември 2019)


През 2016 публикувах тази статия:В нея разказах за мравките попаднали в подземен бункер, от където не могат да се измъкнат. От години учените изследват как те оцеляват без почти никаква храна. Един учен е нарушил едно основно правило "изучавай, но не се намесвай". Той е сложил една дъска, по която мравките са напуснали от бункера (не, не са радиоактивни). Не е постъпил като учен, но е постъпил като землянин, който помага на други живи същества. Мравките са се присъединили към колонията от която първоначално са изпаднали на дъното на бункера - били са приети без проблем. (Източник)

Следва една новина от месец ноември, която нарочно запазих за идващата Коледа. Хора са заснели странна животинска компания да се разхожда по затънтен път в Канзас. Магаренце, камила и черна крава. От къде са се взели, особено камилата? Предполага се, че се познават, понеже се движат заедно. Вероятно са живели в местна ферма, от която са избягали или пуснати нарочно. Някои вярващи обаче виждат в това пресъздадена сцена от Библията - раждането на Христос. (Източник)Да продължим темата, ето ви още едно изображение на Рождеството. Вие виждате ли нещо друго всъщност?


Някои различиха два динозавъра, които се бият за една диня :D С тази шега разбира се не искам да засегна вярващите. Самият аз не съм религиозен, но ви пожелавам весели празници!


Следва интересен български случай, който беше публикуван във форума на българските уфолози:


Завършвам с редовната кино рубрика. През 1989 излиза филмът "Terminator II". Той обаче не е официално продължение на The Terminator (1984), официалното е "Terminator 2: Judgment Day". Не стига това, ами филмът намесва и история от друг филм - излезлият през 1986 "Aliens" (Пришълците). Заради авторски права "Terminator II" вече се нарича "Shocking Dark". Намерих си го, ще се гледа!

Източник


1 коментар:

  1. How to dead person in artifical intelligence use of rebotics and its laws.

    http://www.aiobjectives.com/2019/11/28/deadliest-approaches-of-artificial-intelligence-and-laws/    ОтговорИзтриване