01 декември 2019

МИСТЕРИКОН (1 декември 2019)

Той се завърна! Моят двойник се завърна! От години се случва някой да се припознава в мен или мои познати да са ми казвали, че са ме виждали на места, където не съм бил. От това заключих, че имам двойник. Дори съм писал по въпроса в края на тази статия от 2014:


Последно някой се припозна в мен през 2017, след това настъпи поредната промяна във външния ми вид и за близо две години никой не ме е спирал мислейки си, че сме познати. Бях решил, че най-после съм станал достатъчно различен, че да се отличавам от двойника ми. Но не! Явно и той е претърпял същата външна промяна като мен, защото на 17 ноември т.г. имах поредното припознаване и то съвсем близо до мястото където през лятото на два пъти различни хора имаха странна молба към мен - да ми ползват телефона (описал съм това ТУК).

Както може би знаете, Българският тотализатор зарибява хората като наема хора да раздават попълнени фишове близо до ТОТО пунктовете. От вас единствено се иска да отидете до пункта и да платите и пуснете фиша. Във въпросният ден минах покрай един такъв младеж, който раздаваше фишове. Не си взех, както обикновено. Той обаче ме настигна след малко и ме попита дали аз съм човекът, който преди няколко месеца е взел на автостоп от София до Ихтиман. Бе много учуден, като му казах, че се бърка. Не съм пътувал на автостоп от години, а и няма какво да диря в Ихтиман.

Дали сега като изглеждам по друг начин, приличам просто на друг човек, а не на предишния двойник? Но ако е така, защо всеки път при промяна при мен, все заприличвам на някого? Винаги ми е било странно още повече, че са ме припознавали в различни градове, нима имам двойници навсякъде? Или моят двойник също като мен се мести от град в град и ме следва по петите? И също като мен променя вида си.... Определено има паранормална нотка в цялата история.

А като говорим за съвпадения - ето ви едно скорошно видео от Китай. Риба с глава наподобяваща човешко лице. То в Китай реките са бъкани със всякакви отрови заради силно развиващата се индустрия, няма да се изненадам и по-големи мутации скоро да видим.Следва един YouTube канал препоръчан ми от читател. В него са събрани разкази на хора видели митичния австралийски криптид Йоуи (Yowie) - това е местният еквивалент на Бигфут.

Yowiehunters.com

В миналия бюлетин писах за филипинския филм "Джеймс Батман" от 1966. Оказа се, че го има целия в YouTube. Мислех, че е посредствен боклук, но се оказа много забавна комедия (без последния половин час, в който само се бият много "добри" срещу много "лоши"). Абстрахирайте се от лошото качество на записа, хуморът си струва.Завършвам с най-новият Интернет хит. Намерена е стара снимка от преди 120 години, на която е заснето момиче, което удивително много прилича на съвременната еко-активистка Грета Тунгерг. Започнах обзора с двойници, завършвам го отново с двойници. А може би наистина Гретичка е пътешественик във времето дошла, за да ни спаси от самоунищожение...или е БЕЗСМЪРТЕН ВАМПИР!!!!ПОДОБНИ СТАТИИ:
МИСТЕРИКОН (2 ноември 2019)
МИСТЕРИКОН (10 ноември 2019)
МИСТЕРИКОН (16 ноември 2019)

1 коментар:

  1. Двойници има, не точно но има долу горе. За пътуването, да може и не точно.

    ОтговорИзтриване