09 ноември 2019

Най-странните извънземни - част VII

През лятото на 1975 учител от Ню Йорк на име Том Деркор се събужда в една прекрасна слънчева утрин. Скоро обаче вижда как нетипично черен малък облак се насочва към къщата му. Странното е, че "облакът" се движи срещу вятъра!

С приближаването си, странният обект се видоизменя и смалява. Накрая той е не по-голям от баскетболна топка. От кръгъл става овален, а накрая представлява една трудно определима маса с множество чупки и извивки. Не стига това, ами на него се появява нещо като уста, която започва да диша. След това изплюва някаква безцветна течност върху учителя. Накрая облакът се стопява в нищото, все едно никога не е съществувал.

Даскалът бързо събира част от течността в запечатана наилонова торба и я занася за изследване. Оказва се обаче, че това е просто вода.

Източник

1 коментар:

 1. Често повтарящ се модел при НЛО е първоначално очевидците да наблюдават просто светлина в небето, която с приближаването си започва да придобива форма и не защото в далечината не се вижда ясно, а защото буквално се видоизменя и придобива очертания, както вода излята в чаша приема формата на чаша, а ако същата тази вода се прелее в чайник, ще приеме формата на чайник.

  Човек вижда някакви светлини над дърветата отстрани на пътя, те се снишават и изчезват и след миг от храстите изкача "чудовище", "ангел" или "извънземно".

  Това ми напомня за сцена от филма Контакт:
  https://www.youtube.com/watch?v=HzTHC6JSUvM

  Героинята на Джоди Фостър, Ели пътува с машина, чертежите за която получаваме от Космоса, минава през време-пространствения континиум, вижда Галактики и планети и се озовава на един... Плаж!

  Плажът е извлечен от спомените и като дете и всъщност е нейна рисунка!:
  https://i.redd.it/qcdxo5jyoog11.png

  Към Ели се приближава нещо неясно, като че ли гледано през мараня, трептене на въздуха в горещ ден, което в крайна сметка се оказва Баща и!

  Извънземните и казват, че са изградили тези визуализации на база мислите, спомените и вярванията и с цел да се почувства комфортно и в позната среда.

  По подобен начин НЛО, успяват да пресъздадат някакви ситуации/образи/събития, пряко свързани със съзнанието на участващият човек.

  ОтговорИзтриване