17 ноември 2019

Най-странните изчезвания - III

Вечерта на 12 април 1992 един човек шофира по пустия път US 180 близо до Деминг, Ню Мексико. Часът е 23:20 и няма други коли на платното. Мъжът забелязва някаква бяла светлина в ляво от пътя. Това му се струва странно, но продължава да кара. Тогава вижда как пред него се разстила светещ сиво-бял облак, който застава като стена на пътя.

Човекът не спира, а навлиза с колата си право в зловещата мъгла. Кара така около час, но мъглата става все по-гъста и едва може да види пътя пред себе си. Това е крайно необичайно, защото местността около Деминг е пустинна и мъгли тук много рядко се образуват.

Озадаченият човек спира автомобила и излиза, за да разгледа какво става. В този момент губи контрол върху себе си и се свлича замаян на земята. Не може да се помръдне, но вижда как две сенчести фигури се доближават, Хващат го за двете ръце и започват да го влачат към намиращ се наблизо металически обект.

Съществата вкарват човека в апарата през един страничен правоъгълен отвор и го поставят на някакво устройство подобно на кресло. Тук мъжът успява ясно да види, че двете фигури не са хора, а някакви слаби създания с овални лица и огромни черни очи (типични сиви?). Съществата вкарват някакъв инструмент в носа му, нещо като маркуч. Мъжът събира сили и започва да вика, което обърква съществата и те го изхвърлят навън. Апаратът отлита, а мъглата постепенно се вдига.

Източник


1 коментар:

  1. Случаят е описан тук:
    https://www.thinkaboutitdocs.com/1992-april-ufo-alien-sightings/

    Този сайт е изключително полезен, защото има описани и групирани над 1 000 наблюдения на НЛО и паранормални феномени по години и месеци.
    https://www.thinkaboutitdocs.com/category/sightings-by-date/

    ОтговорИзтриване