24 ноември 2019

МИСТЕРИКОН (24 ноември 2019)


В YouTube има много видеа, в които се вижда как столове и други мебели се местят сами. Обикновено се твърди, че това е дело на полтъргайст. Е, вече има и автоматични столове, които се местят сами - подреждат се около масата след заседание например. Очаквам съвсем скоро някой да си купи такъв стол, да го снима във къщата си как се движи и после да твърди, че това е полтъргайст ;)
Горното видео го видях в Туитър, ето още нещо, което намерих наскоро в тази социална мрежа. "Китайска християнска църква в България"?! Wtf!И една конспирация, която се вихри в Туитър, а вероятно и на други места. Както вероятно знаете, Виктор Орбан е дългогодишният министър председател на Унгария. На 4 ноември пък Румъния се сдоби с нов министър председател. Той се казва Лудовик Орбан. Двамата споменати политици си приличат.


Според някои те имат роднинска връзка, а според други това направо е един и същи човек! Той си слага различна дегизировка като се появява на официални събития в двете страни и така управлява едновременно две държави!

Още едно интересно съвпадение. Лудовик Орбан е роден на 25 май 1963, а Виктор Орбан 6 дни по-късно на 31.05.1963. Хм....

Източник

Пореден много добър материал във Форума на българските уфолози:

Странни посетители - остров Алор, Индонезия

Странно, към материала имаше и изображения за илюстрация. В момента те са "счупени" и не се зареждат. Злите сили се опитват да наложат цензура?

Завършвам с кино подрубриката. Знаете ли, че първите два филма посветени на Батман не са направени с разрешението на "DC Comics", които държат правата върху този супер-герой? Той е започнал своя живот като рисуван персонаж в комикси и доста трудно се е прехвърлил към киното. Оказал се е доста популярен герой и на големия екран. Горе долу по същото време и друг герой от големия екран се радва на популярност - това е Бонд, Джеймс Бонд.

На един режисьор във Филипините му хрумва идеята да съчетае двата филма. Така през 1966 се появява филма "Джеймс Батман" (James Batman). Бонд и Батман са един вид конкуренти в тази филмова лента, но накрая осъзнават, че могат да спрат една голяма криминална група само ако действат заедно. Ами...какво да кажа, има и по-лоши съчетания, има поне няколко филма, в които участват заедно Батман и Дракула!

Източник


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Знаете ли, че граф Дракула е оставил наследници?

Няма коментари:

Публикуване на коментар