10 ноември 2019

МИСТЕРИКОН (10 ноември 2019)


Поредно изчезване със странни моменти в България, само на мен ли ми се струва, че напоследък тук зачестиха такива случаи?

На 22 октомври от село Николаево, община Стражица изчезва малкият Мариан, който е на година и половина. Пиша настоящата статия 5 дни по-късно и все така не е ясно какво се е случило.

"Бяхме в двора всички, а детето беше пред нас и си играеше. Бяха влязъл вкъщи, за да говоря по телефона - 3-4 минути да съм се забавил. Излязох вън да го проверя и детето го нямаше", казва бащата.

Според родителите и жителите на Николаево едногодишният Мариян е отвлечен.


Дано, когато излезе настоящата статия да има повече яснота по случая и дано новините да са добри.


А колегите от Форумът на българските уфолози припомнят едно НЛО наблюдение над София от 5 март 2013 г.

От архива: НЛО кръжат над болница в София


Следва под-рубриката "ОБРАТНА ВРЪЗКА". Тя е посветена на коментарите оставени на различни места от моите читатели.

На 16 октомври публикувах тази статия:


Във Фейсбук редовен читател ми обърна внимание на една българска песен появила се в края на бай-тошовата диктатура. Всички мислят, че това е парче на българската ъндърграунд група ДДТ (да не се бърка с руската банда със същото име), но музикантите са отрекли, че песента е тяхно дело.Следва друг коментар отново от Фейсбук. На 18 октомври публикувах тази снимка със следния текст:

"ИСТИНСКА МИСТЕРИЯ! В този тиган е имало наденица, къде ли е изчезнала?"


Иииии последва следния коментар:


Жалко, че съм разочаровал този млад читател, но няма какво да се направи - всеки идва с различни очаквания и не може всеки да е удовлетворен. Мистерика още от самото си създаване много залага на хумора и ще продължи да го прави и в бъдеще. Не гледайте винаги толкова сериозно на нещата. Ако все пак държите да се обсъждат само сериозни теми, мисля че ще намерите достатъчно сайтове за това, а аз отивам междувременно да спасявам наденицата от злите извънземни :)

Следва нещо, наистина много сериозно, което предизвика философска дискусия. На 7 септември в моя страничен блог "Странни игри в странни дни" публикувах тази статия:

Самоубиха Алек Холовка

Прочетете коментара на Радослав след статията, както и моят отговор, мисля че това са дълбоки въпроси.

Е, хареса ли ви "ОБРАТНА ВРЪЗКА"? Продължавайте да коментирате, дори и когато не сте съгласни и искате да критикувате!

Една световна новина. Наскоро известната климатична активистка Грета Тунберг бе почетена от научната общност чрез едно откритие. Нов вид бръмбар бе кръстен на нея - nelloptodes gretae.

ИзточникВ миналото издание на МИСТЕРИКОН пропуснах кино темата. Сега ще наваксам с историята на "Queen Kong" (Кралицата Конг) появил се през 1976. Звучи ли ви познато? Да, точно така, филмът е копие на "King Kong" излязъл по кината през 1933. И то до толкова ужасно копие, че се превръща в класика демек става популярен не защото е много добър, а защото е много лош. Сценарият е почти идентичен с този на "Кинг Конг", а актьорската игра е повече от посредствена. Специалните ефекти са мъчение за сетивата.

ИзточникПОДОБНИ СТАТИИ:
МИСТЕРИКОН (26 октомври 2019)

Няма коментари:

Публикуване на коментар