27 октомври 2019

Най-странните извънземни - част I

Започвам нова поредица с най-странните извънземни, които хората са срещали (или са си въобразили, че срещат). Някои от описаните случаи може би вече съм ги представял в по-стари материали в блога (за един съм напълно сигурен). Въпреки това вероятно пак ще ги разкажа.

Това е случай от 1960 разиграл се в Исандон, Франция. Мъж и жена пътували с автомобил по селски пък една вечер около 23 ч. По едно време забелязали размита червена светлина рееща се над дърветата на не повече от 100 метра от тях. Решили да спрат колата, за да могат по-добре да видят какво е това, но точно в този момент забелязали нещо дори още по-странно в страни от пътя.

Нещо се движело в мрака в дясно от шосето. Скоро се разбрало, че това не било диво животно. На светлината на фаровете добре се забелязвала някаква сиво-кафява пихтия не по-голяма от торба с картофи. Масата се движела и пулсирала - определено била жива. Това нещо започнало да се придвижва по пътя подобно на гигантска личинка. Ужасеното семейство видяло, че пихтията не е сама. В тревата се мърдали още няколко по-малки същества. Това вече им дошло в повече и хората подкарали с пълна газ.

Няма гаранция, че странната червена светлина в небето има връзка със създанията, но е твърде вероятно да е така.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар