04 октомври 2019

Сравнително скорошни срещи с хора-сенки

За хората-сенки съм писал и преди. Всички подобни материали в блога са отбелязани с този етикет:


В настоящата статия ще представя няколко сравнително скорошни случаи от последните години.

На 29 февруари 2012 жена от американския щат Тенеси изпраща дъщеря си до автобусната спирка след което се връща у дома си, за да изпие чаша кафе. Часът е 6:40 и жената вижда тъмна човекоподобна фигура застанала на далечния край на верандата намираща се от задната страна на къщата. Сянката се е навела през перилата и сякаш наблюдава полето отвъд къщата. Фигурата е изключително черна и ярко контрастира на фона на все още тъмната утрин. Не може да се различат никакви лицеви черти или други отличителни белези. Определено не е човек.

Жената разказва как нещото "обърнало главата си" към нея и когато я забелязало започнало да отстъпва назад. Сякаш и самата сянка е не-по-малко изненадана от срещата с жената. Все така бавно черното създание изчезва зад ъгъла. От тогава жената никога повече не сяда сама на задната веранда, винаги гледа да има някой с нея.

Следващият случай е от 2011. Мъж от Ню Йорк си лежи в леглото и чете книга, когато осъзнава, че не е сам в стаята. Има силното чувство, че някой го наблюдава и затова вдига поглед към вратата. Там е застанала ненапълно оформена черна маса. Човекът естествено е уплашен макар да е имал и други паранормални преживявания в къщата. Той казва, че там се навъртат духовете на починали негови роднини от които не изпитва страх. Тази черна маса обаче не била една от тях и именно това го изплашило.


Следва случай за който не е оказана точна дата. Знае се само, че се е разиграл посред ден в гората зад къщата на свидетеля. Той е заедно със свой приятел сред дърветата, когато нещо странно привлича погледа му. Черна фигура е приклекнала насред сенките на дърветата. В следващия момент тя започва да се разтваря и да губи формата си след което се понася на някъде с голяма скорост. Човекът извиква на приятеля си, но още преди другия човек да се обърне към мястото, което му се сочи, вече безформената маса е изчезнала.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Полтъргайст в български хотел?
Няма коментари:

Публикуване на коментар