31 октомври 2019

Посещения от деца с черни очи на Хелоуин

Преди години сравнително често пишех за т.н. Деца с черни очи. После новите случаи взеха да стават все по-редки или поне тези, които поне малко може да приемем за истина. Сега по случай Хелоуин публикувам няколко срещи с тези "деца" разиграли се именно на тази знаменита дата.

Ако сте нови в света на паранормалното е добре преди това да се запознаете с това какво точно представляват тези създания:

Децата с черни очи (обзор)

Първият описан случай е разказан в Reddit от човек от Портланд, Орегон, САЩ. Наближавало Хелоуин е той забелязал, че неговият съсед тази година не е поставил никакви декорации по случай празника. Това било необичайно за него и когато го видял, го попитал няма ли да слага украса тази година. Онзи със сериозен глас казал, че този Хелоуин ще бъде на тъмно и няма да отваря на никого заради нещо случило се на празника миналата година. Ето какво точно е станало.

За пореден път се звъннало на вратата му и той тръгнал с бонбоните да посрещне поредните деца. На прага стоели две момчета на около 13-14 и 16-17 години. Те не били облечени с костюми, но веднага се видяло, че имат странни очи - изцяло черни без никакво бяло. Човекът замръзнал вцепенен и нямал сили да затвори вратата. Едно от момчетата казало, че са се загубили и иска да ползват телефона, а другото попитало дали може да почакат в къщата, докато дойдат родителите им да ги вземат. Човекът събрал сили и промърморил "не, съжалявам" след което затворил и заключил вратата. Никога не се бил чувствал толкова уплашен, цяла нощ се ослушвал за звуци от къщата - дали момчетата не са се върнали и разбили някой прозорец, за да влязат. Признава, че може и да са били обикновени деца с контактни лещи нарочно правещи се на ДЧО по случай празника, ако е така то те доста добре са се справили. Но излъчването им било доста демонично.


Следващият случай е разказан от жена, която твърди, че не е чувала за този феномен преди да се сблъска лично с него. Този Хелоуин имало необичайно малко посещения от деца. Към 10 вечерта жената тъкмо мислила да пусне тяхното куче навън, а мъжът и бил влязъл да се къпе, когато чула почукване на вратата. Това също било странно, защото семейството е поставило светещ бутон за звънец. Вървейки към входната врата, жената забелязала, че кучето се е свило уплашено в един ъгъл, а никога не е правило така. Отворила и видяла, че навън има две деца в обикновени дрехи - момиче на около 11-12 г. и момче на около 8-9.

Стандартно за деца с черни очи, момичето попитало дали може да използват телефона. Жената вече силно се съмнявала, че нещо не е наред - та днес дори деца на 7-8 години вече имат мобилни телефони и не им е нужно да ходят по къщите да търсят стационарен телефон. Точно това ги и попитала - нима нямат мобилни апарати. Тогава децата се спогледали, сякаш никой досега не ги е питал подобно нещо. Все пак момичето измислило някакво обяснение - "батерията на моя телефон е паднала, може ли да влезем?". Жената не знаела какво да прави, от една страна искала да помогне на двете деца, а от друга изпитвала необяснимо безпокойство. Измислила компромисно решение и казала на момичето - "мила, защо не ми дадеш телефона на майка си и аз ще и се обадя?". Децата отново се спогледали. Момичето този път казало, че по-малкият ѝ брат трябва да използва тоалетната. В същото време тя вече се приближавала към вратата. Едва сега жената успяла да я види по-добре, защото досега децата били в сенките. Всякакво желание за помощ веднага се изпарило и останал само ужасът - момичето имало изцяло черни очи. Жената затворила и заключила вратата. Децата като по знак започнали да реват. Жената искала да побегне на горния етаж при съпруга си, но не искала да изпуска децата от очи (следяла къде са през стъкленото прозорче на входната врата). Много повече я ужасявало, че няма да знае къде са и какво правят. След цяла вечност жената взела бавно да отстъпва към хола, където бил нейния мобилен телефон. Кучето не се виждало никъде, едва по-късно го намерила под леглото в стаята за гости. По това време децата решили да си тръгнат най-накрая.


Следващият случай не се е разиграл на Хелоуин, а няколко дни преди това. Една октомврийска вечер един човек решил да отиде до кварталния магазин, който е на три пресечки от жилището му. Първоначално всичко изглеждало нормално. Тук-таме се виждали хора поставящи украси за предстоящия празник и деца играещи си в дворовете. Скоро обаче нещата щели да станат супер-странни. Мъжът видял двама тинейджъри на около 14 да чукат на една врата и да искат да ползват телефона. Този случай е уникален с това, че за първи път е разказан не от човек, който "децата" посещават, а от някой, който е бил страничен свидетел на тяхно посещение. Скоро обаче самият човек станал обект на внимание от страна на тези създания. Докато минавал покрай тях, момчетата се обърнали и го погледнали. Усещайки безпокойство, мъжът ускорил ход. Стигнал следващата пресечка и нещата сякаш се били нормализирали. Тогава все пак решил да погледне назад и видял, че двете деца го следвали. Затова изминал последната част от маршрута до магазина на бегом. Вече успокоен там, той разказал на касиера какво му се е случило току-що. Касиерът започнал да разказва за свое подобно преживяване в родния си град. Как веднъж дошли странни деца и искали помощ от него. Докато разказвал, двете момчета се появили на вратата на магазина. Касиерът реагирал веднага като заключил вратата. Цял час момчетата стоели отвън и мъжът и касиерът вече се чудели дали да не си проправят път навън с бой. Вместо това продавачът все пак предложил да излязат през задния вход. Така и направили.

Тъкмо двамата уплашени възрастни били излязли навън през задната врата и до тях се приближило едно от момчетата, другото може би чакало все така на входната врата, за да не може хората да се измъкнат от никъде. Очите на момчето били изцяло черни като въглен. "Може ли да ми помогнете", единствено казало на глас докато бързо скъсявало разстоянието до двамината. Човекът не може да си спомни много от последвалите събития. Завързал се бой, вече се било появило и другото момче. По едно време мъжът хванал продавача за яката и го помъкнал да бягат. Следващото което помни е, че е близо до дома си. Касиерът не бил на около, но двете момчета го следвали. Успял на бегом да се добере до дома си, да влезе и да заключи. На следващият ден отново отишъл в магазина но продавачът го нямало. Собственикът му казал, че касиерът се е обадил по телефона и е казал, че напуска. Мъжът повече никога не срещал този продавач и не е имал възможност да поговори с него за събитията през онази вечер и да види какво той помни. Живее със страха, че момчетата с черни очи ще се завърнат. Понякога има чувството, че ги е мернал за малко в далечината, но може и да се лъже.


И последната описана история се е случила няколко дни преди Хелоуин. Една вечер кучето на една жена започнало да лае нервно. Първоначално жената не обърнала особено внимание. Накрая и писнало и тръгнала към вратата, за да отвори и покаже на псето, че няма нищо отвън. Тогава внезапно я обзел необясним страх. Погледнала през шпионката. Отвън стоели две момичета. По-голямото било на около 16-17, слабо и бледо. Косата и била медно-руса. Качулката на суитчера ѝ покривала очите ѝ. Тя държала за ръка по-малко момиче - на около едва 3 или 4. В свободната си ръка малката държала плюшена играчка, а погледът ѝ бил забит в земята. Косата ѝ била със същия свят като по-голямото момиче.

Някак си момичетата разбрали, че жената е зад вратата и ги гледа през шпионката. По-голямото заговорило с уверен и силен глас - "трябва да използваме вашия телефон". След това вдигнало глава и погледнало право към шпионката - очите и били черни. Жената винаги е харесвала да чете страшни истории и добре знае легендата за децата с черни очи, но никога не е вярвала в тях. Ето, че сега две от тях били само на една преграда разстояние от нея. Бавно и тихо жената взела да се отдалечава от вратата. През това време момичето продължавало да настоява да ги пусне вътре като гласът ѝ ставал все по-зъл. Жената се заключила в спалнята си. От тогава не спи добре.

Източник


1 коментар:

 1. Тази статия ме подсеща за твоите преживявания отпреди месец, при които те спираха странни хора с молба да ти ползват телефона или да им помогнеш да си го намерят.

  Откъде и по какъв начин може да си сигурен, дали са били хора?

  Съдейки визуално и от разговора с тях? Ами то като се замислим това е Нелепа проверка, тъй като високоразвити същества могат без проблем да манипулират тези толкова прозаични характеристики...

  Има Нещо, което по някакъв начин иска и Взаимодейства с хората, по причини и подбути, които са неизвестни, но е факт че по-голямата част, не всички, но по-голямата част от паранормалните преживявания са с негативен отпечатък върху хората, на които се случват.

  Бъдете Предпазливи и не се доверявайте току така дори и подведени от някого с цел да направите добро!

  Истината е че знаем изключително малко отностно Вселената и Реалността около нас, а и голяма част от познатото, нищо чудно да се окаже и напълно погрешно и невярно интерпретирано.

  Честит Хелуин на празнуващите и дано нищо негативно не се случи на никого!

  ОтговорИзтриване