25 октомври 2019

Имението на ужасите на д-р Майкъл Шнайдер

В началото на 20 век известният доктор Майкъл Шнайдер купува имение в Аделаида, Австралия. То е известно като Клифтън Манър и се простира на цели 40 акра. Цялото семейство - докторът, съпругата му и двете им дъщери са много щастливи в новия си дом. Добрият доктор дори решава да преглежда и лекува пациентите си в имението - той ги приема в постройка в далечния край на имота. Всичко е наред за 5 години и тогава се случва трагедия - съпругата и дъщерите на Шнайдер загиват при нещастен случай.

Докторът не може да се справи с мъката и е погълнат от лудостта. Съседите живеещи в близост до имението започват да чуват писъци от Клифтън Манър. Според слуховете в своята лудост докторът е започнал да оперира пациентите си без да им слага упойка. Мълвата твърди, че Шнайдер убива болните като дар за дявола. Въпреки това полицията не разследва какво се случва.

След известно време самият доктор умира. Когато властите влизат в имението, те намират тялото на мъртвия доктор в една стая, а около него са останките на отдавна починалото му семейство. Явно по някое време ги е изкопал и пренесъл при себе си в имението.

Няма как една такава история да свърши просто така. Като продължение се появява нова градска легенда - че духовете на цялото семейство продължават да обитават Клифтън Манър.

Източник

Иииии остават 6 дни до Хелоуин!


Няма коментари:

Публикуване на коментар