20 октомври 2019

МИСТЕРИКОН (20 октомври 2019)

В края на септември нещо се разбива в Чили причинявайки пожар. Първоначално се смята, че това е просто малък метеор. След проведеното разследване, нещата вече не изглеждат толкова прости. Специалистите са заявили, че това което е паднало, не е метеорит. Сред праха на пожарището са намерени метални частици, а това говори за изкуствения произход на обекта. Технически погледнато това е НЛО - нещото е летяло и не е идентифицирано. Това обаче не значи, че е с извънземен произход. Можа да е стар сателит или друг космически боклук - хиляди такива обикалят в близка орбита около Земята и се увеличават след всяко изстрелване на нова ракета към космоса.

Източник


Продължавам с темата НЛО. Следва видео на странни обекти заснети насред океана не далеч от брега на Северна Каролина, САЩ.Нещо от българското уеб пространство:

Знаменит уфолог: Видях череп на рептил на Марс

А знаехте ли, че Никълъс Кейдж е търсил Светия Граал? Не е измислица, наистина го е правил! Твърди, че не го е намерил, но пък бил хвърлил толкова пари в диренето, че почти фалирал.Между другото не за първи път името на Кейдж се забърква със света на мистериите. Ето една статия в блога от ранните години на Мистерика:

Безсмъртен вампир ли е Никълъс Кейдж?

Завършвам това издание на бюлетина с редовния филм. "Доктор Джекил и мистър Хайд" (Dr. Jekyll And Mr. Hyde) е ням филм от 1920 година. Много ми хареса и за разлика от повечето филми от онова време разбрах за какво става на въпрос и без да съм чел книгата на Робърт Луис Стивънсън, по която е направен. Това е защото макар и да е без говор, има доста обяснителни надписи из целия филм. Това произведение разглежда вечният философски въпрос за доброто и злото, които се борят в човека. Предполагам, че във всеки от нас се крие по един мистър Хайд.ПОДОБНИ СТАТИИ:
МИСТЕРИКОН (24 юли 2019)
МИСТЕРИКОН (28 юли 2019)
МИСТЕРИКОН (30 юли 2019)Няма коментари:

Публикуване на коментар