02 септември 2019

Изчезвания и мистериозни появявания: Амбър Смит

След кратката едномесечна пауза Мистерика се завръща към редовното публикуване на материали. Като тема за първа поредица от свързани статии след почивката избрах мистериозните изчезвания и появявания. За някои от случаите може и да съм писал вече, но няма нищо лошо в това отново да си ги припомните.

Две-годишната Амбър Роуз Смит липсва само един ден, но нейния случай е един от странните инциденти случили се в последните години. Тя изчезва на 8 октомври 2013, докато си играе в дома си в Нюуейгоу Каунти, Мичиган, САЩ. Не е пред очите на баща си буквално за няколко мига, докато той отива в друга стая, но когато се връща, Амбър вече я няма. Веднага почва масивно претърсване на района. Никаква следа не бива открита от момиченцето.

На следващия ден обаче Амбър е открита невредима едва на няколко километра от нейния дом. Не стига това, ами мястото, където е детето, вече е било претърсвано. Амбър не може да обясни какво е станало.

Източник

Чудя се, дали бащата не лъже нещо? Ако все пак той казва истината - че е изчезнала от къщата, докато той за миг не е бил с нея, то тогава е твърде възможно да имаме работа с паранормален феномен....


3 коментара:

 1. Ох, най-после моята мистерика се върна :) Радвам се. Дори гадните ежедневни задачи и глупави шефове вече нямат значение :)
  Такъв случай имаше някъде из новините в Бълария, доста аналогичен- 2 г. дете изчезна от задния двор на къща до гората, беше претърсен целия район от полиция, ловджии, доброволци и нищо. След 2 дни детето беше намерено живо и здраво без следи от насилие и без една драскотини в горичката на метри от двора.... Естествено детето не може да обясни нишо.. Дали не е пропадане въвъ времето?
  Давайте напред Г-н Бончев! Лятото мина и вече чакаме новите публикации в мистерика!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Мерси за топлите думи :) А иначе преди няколко седмици не изчезна ли един младеж тук, за който май все още не се знае нищо?

   Изтриване
  2. Странна работа...

   Откриха тялото на 28-годишния младеж, който изчезна в района на Варна, съобщават от полицията в морската столица.

   Иван Йорданов беше в неизвестност от миналата неделя. Тогава се обадил за помощ на родителите си и изпратил GPS координати на бивше военно поделение.

   Изтриване