11 септември 2019

Полтъргайст в български хотел?

Миналият месец една редовна читателка се свърза с мен с информация за един български хотел, чието име по разбираеми причини няма да спомена. Ако имам възможност следващото лято ще посетя мястото. Ето част от разговора ни:

Всички твърдят, че в ресторанта на хотела, в който работя има призрак, сервитьорките отказват да се качват на втория етаж, няколко се разплакаха една вечер и ходеха на баячка да им лее куршум.

Г.Б.: някой клиент нещо да е казвал или само персонала говори за призрак?

Тази година нищо не се е чуло от клиентите. Миналата година се бяха оплакали няколко че климатика не работел , а го бяхме включили.

Г.Б.: но никога клиент не се е оплаквал от "призрак" или нещо свръхестествено?

Не, но не съм и очаквала те тия хора гледат само в чиниите.

Г.Б.: ок, изясних си относно клиентите, сега да питам за сервитьорите. Те какво са виждали или защо мислят, че има призрак?

Изключени лампи се включват, същото и с климатика. И това доста често. Това което ги е наплашило най-много е това че врата се отворила сама понеже е доста трудна за отваряне за да я бутне вятъра. А и при затворени прозорци пердетата се веят, това от миналата година съм го забелязала. Миналата година противопожарната аларма се включваше няколко пъти без причина когато беше заключен ресторанта. Няколко момичета чували звуци и "вибриране" от към диваните. Диспенсъра за вода свършва по-бързо от колкото на долния етаж при положение че горе няма толкова много хора е странно. Баячката им е казала че има дух но не им мисли лошото, просто някакво момче му нарушава спокойствието. Момчето най-вероятно е момче от кухнята което тази година спи доста често на втория етаж. Миналата година спеше доста рядко там. То момчето спи там понеже рано става и няма смисъл да ходи в квартира.

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Енциклопедия на невъзможното: монахът без глава

Няма коментари:

Публикуване на коментар