01 юли 2019

Стотици НЛО наблюдения от началото на годината в САЩ

Сякаш отново зачестиха случаите на наблюдавани неидентифицирани летящи обекти в Америка. От началото на годината, само в щата Мичиган, те са 34 на брой (източник).

В Илинойс са дори повече - 47, като това включва както "обичайните" странни светлини в небето, така и поне един случай на НЛО тип "пура", познат и като кораб-майка. (Източник)

По този показател Мериленд изостава, там от началото на годината са регистрирани едва 20 НЛО-случая, но пък какви наблюдения само. Ето един пример:

1 юни. Четирима човека пътуват вечерта в автомобил, когато виждат голям триъгълен обект в небето. Той има светлини във всеки свой връх и лети доста ниско. Изчезва след 2 минути, но скоро се появяват самолети, които летят наоколо и сякаш търсят нещо.


Изглежда рекорда за най-много НЛО наблюдения държи щата Джорджия - там те са цели 57! Ето разказът на един от очевидците:

"Бе около 9:30 вечерта. Забелязах оранжева светлина да се движи по небето. Не чувах никакъв звук както би се чувало от самолет. Освен това изглеждаше по-голяма от нормален самолет. След няма и 15 секунди обаче взе да се смалява и накрая изчезна. Това се случи на 5 май 2019."

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Летящ хуманоид от Калифорния?
Първи житен кръг във Великобритания за 2019
Японска анимация посветена на темата НЛО от 1975

Няма коментари:

Публикуване на коментар