26 юли 2019

МИСТЕРИКОН (26 юли 2019)

Пътешественик във времето се оказва измамник

От време на време се появява някой, който твърди, че идва от бъдещето. За всички тях по-скоро смятам, че са измамници. Ако наистина идваш от друго време, няма да го афишираш, а тайно ще използваш знанията си за това което предстои. Ето, че един от "пътешествениците" наскоро си е признал, че историята му е измислена. Ако искате изгледайте цялото интервю, но като цяло не си струва.Зли жени-героини от филмите - Дженифър Чек

"Jennifer’s Body" е комедия на ужасите разказваща за приятелството между две колежанки. Скоро обаче се оказва, че едната е демон.Най-смешните епизоди на "Досиетата Х" - "Clyde Bruckman's final repose"

Сезон 3, епизод 4.

В този епизод Мълдър и Скъли разследват поредица от убийства на гадатели. В тази черна комедия един психопат е обсебен от идеята да разбере истината за себе си и защо убива. Накрая попада на някой, който наистина има способности.

Източник


Филми на ужасите за хора, които не харесват филми на ужасите - "A Quiet Place"

В този филм главните герои трябва да пазят тишина. Ако злите същества ги чуят, ще ги подгонят.

ИзточникАвстралиец намира 17-килограмов метеоритен къс

Колко ли се е зарадвал този човек, когато първоначално е намерил това метално парче и е помислил, че е злато? Предполагам много е бил разочарован, когато експертите са му казали, че това е метеор паднал на Земята. Но загубата за един е печалба за науката. Парчето е на 4.6 милиарда години. Съдържа желязо, никел, магнезий и много други елементи. Изтинско богатство за изследователите.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар