18 юли 2019

МИСТЕРИКОН (18 юли 2019)

Неизследвани места - Фиордленд, Нова Зеландия

Националния парк Фиордленд се намира в най-югозападната част на Нова Зеландия. Името му идва от фиордите получени от някогашните глетчери намирали се тук (не си мислете, че само Норвегия има фиорди). Тази обширна новозеландска област не е лесна за достигане. Гледали се "Властелина на пръстените", може би? Е, знайте, че много от кадрите от този филм са заснети именно тук. Сега представихте ли си за какво иде реч? Има няколко туристически атракции във Фиордленд, но по-голямата част от него продължава да е слабо проучена или направо непроучена. Редовно се откриват нови видове животни и растения тук. А кой знае, може би и същества подобни на хобитите от "Властелина" също живеят сред скалите....

Източник


Зли жени-героини от филмите - Диана

Помните ли "Lights Out", късометражното филмче, което показах преди години в блога? След това от него се разви цял пълнометражен филм. Злото същество в него е от женски пол и се казва Диана. Тя всъщност някога е била жива жена, сега е дух.

Източник200 000 американци щели да щурмуват Зона 51

Интересна инициатива са предприели шурави американци в Интернет. Мислят да щурмуват известната Зона 51 и да видят с очите си истината за извънземните. По принцип до този военен комплекс достъпът е забранен и охраната може да използва дори летална сила. Идеята на ентусиастите е, че няма как да ги спрат ако са хиляди. Дали? Засега 200 000 са се записали, предполагам, че ако се стигне до реални действия съвсем малка част от тях ще се явят на мястото на събитието.

Източник


Най-смешните епизоди на "Досиетата Х" - "X-Cops"

Сезон 7, епизод 12. Кросовър между "Досиетата" и едно друго телевизонно шоу - "Ченгета" (Cops). Към Мълдър и Скъли се присъединяват местни полицаи и телевизионен екип, докато нашите герои разследват предполагаемо чудовище, което тероризира квартал в Ел Ей. Мълдър мисли, че става въпрос за върколак, докато Скъли както обикновено е скептична. Всъщност чудовището приема образа на най-големия страх на човека, който напада. От там идват доста комични моменти, защото някои хора имат доста странни страхове.

Източник


Рисковете на фризьорство с огън

От няколко години от време на време попадам на клипове, в които "фризьори" използват огън за подстригване. Основно такива неща правят в Турция, Близкия Изток и други части на Азия. Ето, че ставали и гафове...

Няма коментари:

Публикуване на коментар