26 март 2019

Планините и извънземните - част III

Бюгараш е името на малко селце и на близка до него планина във Франция. Това възвишение е известно и като "обърнатата планина", защото по-горните пластове са по-стари от по-долните! Това е доста необичайно и явно в много далечното минало е имало някакво събитие, изригване или дори експлозия, която е преобърнала големи земни маси. Някои НЛО ентусиасти твърдят, че в древността някаква раса извънземни е предизвикала въпросното събитие, за да пригодят планината за площадка за кацане на извънземните летателни апарати. И до днес от време на време около този планински масив се наблюдават странни светлини и други видове НЛО.

Отделно от това за Бюгараш се заговори и преди набедената за фатална дата 21 декември 2012. Тогава според календара на маите трябваше да свърши света. От някъде се появи мълвата, че планината ще играе главна роля в предстоящите събития и може би няма да бъде засегната от Апокалипсиса. Цените на имотите в селото се вдигнаха, защото мнозина започнаха да купуват места с надеждата, че ще зърнат завърналите се извънземни на 21-ви декември или като гаранция, че ще преживеят края на света. Знаете, че нищо не се случи на въпросната дата.

Редица ентусиасти обаче продължават да търсят тайни входове към предполагаемата извънземна база намираща се вътре в планината.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар